USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку дітки із сімей, які потребують соціальної підтримки, відвідали святкову виставу

10 Січня 2019 17:42
Сьогодні у стінах Палацу культури міста Луцьк для дітей із сімей, які потребують особливої соціальної підтримки відбулася святкова музична вистава «Чарівник країни Оз».

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Вистава була створена юними акторами Творчої студії Наталії Журавльової за підтримки Луцької міської ради. На захід завітали радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан.

«Нам дуже приємно, що ми можемо поділитись із вами частинкою добра, тепла; розважити дітей гарною виставою і провести цей час разом. Я щиро вітаю вас від усієї міської ради із Новим роком та Різдвом Христовим і хочу побажати, щоб цього року Господь оберігав Україну, подарував нам довгоочікуваний мир та благословив наше місто на розвиток і процвітання», - привітав усіх Ігор Поліщук.

Опісля вистави маленьких глядачів чекали солодкі подарунки від Луцької міської ради та подарунки від благодійного фонду «Дитяча місія. Україна».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus