USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку двоє військових отримали квартири, п’ятьом надали службове житло

13 Березня 2024 14:57
В обласному центрі Волині п’ятьом військовослужбовцям надали службові квартири, ще двоє військових отримали житло у власність.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Розглянувши звернення квартирно-експлуатаційного відділу міста Володимир, члени виконкому вирішили затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання квартир.

Зокрема військовослужбовцю, який стоїть на квартирній черзі з 1993 року, надали однокімнатну квартиру площею 36 кв. м. Натомість військовослужбовиця, яка перебуває на квартирному обліку з 1994 року, отримала двокімнатну квартиру площею 48 кв. м.

Читати ще: У Луцьку за ліквідацію наслідків бойових дій відповідатимуть комунальники

Обох зняли з квартирної черги.

Іншим рішенням члени виконкому надали службові квартири у Луцьку п’ятьом військовослужбовцям, зокрема три трикімнатні квартири та дві двокімнатні.

Відзначимо, що імена військових у проєктах рішеннях не вказані у зв’язку з воєнним станом.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus