USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку – футбольний турнір Volyn Cup 2023. Фото

16 Червня 2023 15:42
В обласному центрі Волині розпочався футбольний турнір Volyn Cup 2023 серед дітей 2012 року народження. Ігри стартували на стадіоні «Підшипник», а триватимуть змагання протягом трьох днів та закінчаться у неділю.

Серед організаторів Volyn Cup 2023 – Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» і департамент молоді та спорту Луцької міської ради.

Нещодавно відбувся Volyn Cup 2023 серед дітей 2014 року народження. Перемогу здобули вихованці ДЮФШ «Волинь» U-9, яких тренує Роман Іваніцький.

Відзначимо, що у змаганнях для хлопчаків 2012 року народження беруть участь дві команди «Волині». Загалом же на Volyn Cup 2023 приїхало дванадцять команд з різних областей: «Волинь 1» (Луцьк), «Шахтар» (Нововолинськ), «Олімп» (Ірпінь), «Смига», ФЦ «Ковель 1», «Волинь 2» (Луцьк), «Олімп» (Рівне), «Зоря», «Мрія» (Хмельницький), «ДЮСШ-2» (Луцьк), ФЦ «Ковель 2», «Княжий» (Володимир).
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода відзначила, що літні канікули розпочалися, але для дітей продовжують організовувати змагання з різних видів спорту. Сьогодні стартував футбольний турнір.

«У футбольних змаганнях беруть участь чимало команд. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» радо долучається до організації турніру. Попри тривоги та складну ситуацію в нашій країні, ми маємо продовжувати розвивати наших дітей, забезпечувати безперервний тренувальний процес. Під час змагань діти бачитимуть, яких результатів вони досягнули на цьому етапі. У майбутньому ми маємо виховати з них хороших спортсменів, які представлятимуть Україну на міжнародних змаганнях», – наголосила Катерина Шкльода.
Volyn Cup 2023 серед дітей 2012 року народження стартував двома матчами – нововолинський «Шахтар» зустрічався з «Олімпом» з Ірпеня, а в другому матчі ФЦ «Ковель 1» протистояв «Волині 2».
Загалом же змагання триватимуть протягом трьох днів та завершаться 18 червня на стадіоні «Авангард».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus