USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку готують пляжі до купального сезону

29 Травня 2022 20:00
У Луцькій територіальній громаді готуються до купального сезону. Відпочинок в обласному центрі дозволили на двох пляжах: в Центральному парку і на Теремнівській водоймі, розповів Суспільному начальник управління з питань цивільного захисту населення міськради Юрій Кирилюк.

Термін купального сезону в місті встановили з 1 червня до 31 серпня. Зі слів Юрія Кирилюка, міська рада виділила 560 тисяч гривень на роботу та облаштування міських пляжів.

«Це на зарплати, на закупівлю обладнання для рятувальників, обстеження підводної частини дна, на благоустрій для того, щоб пляж виглядав гарно, на покос трави – в межах 50 тисяч гривень», – говорить посадовець.
Зі слів начальника управління з питань цивільного захисту населення, у разі сигналу тривоги відпочивальники повинні йти в укриття. Де саме на Теремнівській водоймі та Центральному пляжі є офіційні укриття – не назвав.

Зразки води з двох пляжів Луцької тергромади 25 травня взяли фахівці міського лабораторного центру, розповіла фахівчиня Марія Білоножко. «На сьогодні дослідження проводяться, вода в роботі. Протоколи та результати води будуть відомі на наступному тижні», – зазначила фахівчиня.

Наразі на обох пляжах міста тривають роботи з облаштування, зокрема комунальники косять траву та облаштовують безпечні заходи у воду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Морж Показати IP 29 Травня 2022 21:13
Демонтували роздягальні біля вагончиків і замість 6 - встановили аж 1, роздягальні без вешаків і навіть гачків немає ! У вихідні у розпал сезону нема де буде передягнутися . Ганьба ! Ігор ! Треба ще як мінімум 3 - 4 роздягальні біля вагончиків !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus