USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Луцьку – громадські слухання щодо вартості проїзду в маршрутках

1 Березня 2017 17:01
Лучан кличуть на громадські слухання на тему «Чи обґрунтована зміна тарифів на послуги громадського транспорту?»

Так, 575 лучан та 53 мешканці інших населених пунктів підписалися за проведення громадських слухань щодо обґрунтованості підвищення вартості проїзду в громадському транспорті.

Про це повідомляється на сторінці «Народного контролю» у Фейсбуці.

Громадські слухання запланували на п’ятницю, 10 березня. Відбудеться захід у Палаці культури Луцька. Початок – о 17:00.

До складу організаційного комітету з підготовки громадських слухань з ініціативи міської громади увійшли:

– Данильчук Павло Петрович, депутат міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, голова оргкомітету;

Вусенко Юлія Василівна, секретар міської ради;

Григоренко Сергій Анатолійович, заступник міського голови;

Макарова Олена Петрівна, начальник відділу зв’язків з громадськістю міської ради;

Шелеп Михайло Романович, член Громадської ради при Луцькому міському голові, активіст ГО «Громадський рух «Народний контроль»;

Гайдучик Ірина Іванівна, голова Волинського ресурсного центру розвитку місцевої демократії;

Михайлов Андрій Вікторович, автор електронної петиції до Луцької міської ради «Перевізники і влада мають довести необхідність підвищення плати за проїзд у міському транспорті».



Нагадаємо, сьогодні перевізники під стінами Луцької міської ради вимагали підвищення тарифу на проїзд до 5-ти гривень.

Згодом у коментарі Конкуренту заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко повідомив, що на найближчому засіданні міськвиконкому голосуватимуть за підвищення тарифу за проїзд в громадському транспорті до 4 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Настя Показати IP 1 Березня 2017 17:17
Ні ні ні. Як так щоб влада не слухала людей? Невже ці слухання теж не удуть підкупними так як можуть прийти ті хто скажуть так!!!! Влада повинна не підвищувати за проїзд. Ні ні ні і ні. Підтримайте лучани
Анонім Показати IP 1 Березня 2017 17:18
ригуненкам у владі не місце !!!!!!!!! нехай шукає роботу у тих, ким він опікується.
віталька затіраха Показати IP 1 Березня 2017 18:41
Ніяких підвищень, більше як 3.39. Це все видно з таблиць моїх обрахунків.
Олександр Показати IP 1 Березня 2017 19:56
Ви проведіть громадські слухання чому подорожчав хліб, чому подорожчав бензин (соляра), чому електричество з водою подорожчало! Скоро ці перевізники зроблять як ДЕПовці робили (забастовку)
Анонім до Олександр Показати IP 1 Березня 2017 20:17
ню-ню. бажаючих стоїть черга
луцький до Олександр Показати IP 1 Березня 2017 20:25
Вау - налякали! :) Не забувайте, що ДЕПО це комунальне підприємство і належить громаді, а тут приватники, так що спочатку навчиться розбиратись що до чого, а страйк потім, після (не дай Бог) підвищення вам громада влаштує - мало місця буде!!!
лрз Показати IP 1 Березня 2017 20:35
сьогодні по ТВ показали програму як мерія Чернівців розриває договори з тими перевізниками = їздюками, які бастуюють бо хочуть підвищити плату за проїзд. Там мерія підтримує громадян міста, а нашим Григоренкам , яковлевим і компанії їздюки положили пару десятків тисяч в кишеню і вони підтримують їздюків. Може пора переобирати депутатів міської ради.
Смл Показати IP 1 Березня 2017 22:05
Ніякої нічого не підвищувати тарифи Чому поки мінімальна заробітна плата за і пенсії від 3200 і більше тоді можна підвищити тарифи
Руслан Показати IP 1 Березня 2017 23:15
А чого ніхто не робив слухання коли мінімалку піднімали?Всі мовчать коли росте ціна на на паливо, продукти,одяг,світло,воду,газ!!!А через оці фактори і піднімають проїзд!Маршрутка не їде за рахунок повітря.Багато хто нарікає що автобуси побиті і в них навіть не пахне комфортом,а тут питання:за що робити комфорт? Підняття для Лучан вдарить, але винні в цьому не перевізник,не водій,а ВРУ!! А саме класне це те,як наші люди ведуться на таких як данильчук,які просто піаряться за рахунок людей. І давайте не забувати про тролейбуси,не влаштовує ціна на проїзд в маршрутках?сідаємо на тролейбус!
Олексій до Руслан Показати IP 2 Березня 2017 20:05
Що заважало тримати у нормальному стані, вдосконалювати ті маршрутки, їздити по графіку, до кінця маршруту, тримати чистоту та тримати НОРМАЛЬНИХ водіїв тоді, коли підняли ціну до "економічно обгрунтованих" 3 гривень???????? Це було не так давно, тоді підняття плати за проїзд було обгрунтоване тими ж аргументами, що і зараз. Тоді щось змінилося в кращу сторону для пасажирів?????
Руслан Показати IP 1 Березня 2017 23:17
Доречі,данильчук то напевно просто готується до виборів мера!!))
Лучанка Показати IP 2 Березня 2017 08:15
Обнагліли взагалі, комфорт???, то вони ще й нахамлять пасажиру , обматюкають, покурять в салоні....Немає питань за тролейбус, збільшить кількість тролейбусів і питання відпаде саме...
Коля Показати IP 2 Березня 2017 15:23
Збільшіть кількість тролейбусів бо ми безплатно їздимо. А я не хочу щоб за мої гроші возили пенсіонерів а краще б двори поремонтували. Всі ж знають що тролейбуси існують тільки тому що з наших грошей платять зарплату і тримають все лпе.
слухання Показати IP 2 Березня 2017 16:45
З таким пасажиропотоком, як по маршруту 251 можна і по 2 гривні возити. Хто власник маршруту? Хто опікун? Де обіцяні маршрутки №18 і №5 до вул. Дубнівської? - На "слухання" приволочуть тітушок - підгавкувачів, які забезпечать бажане перевізникам. - Розірвати договори з перевізниками! Знайдуться нові, довго чекати не прийдеться! Ніяких підвищень вартості проїзду! Обгрунтована на сьогодні ціна 2 гривні 50 копійок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus