USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку гурт Ot Vinta зібрав понад 30 тис. грн на турнікети військовим

11 Червня 2022 18:35
Під час концерту, що відбувся на вулиці Лесі Українки в Луцьку, вдалося зібрати частину суми, необхідної для закупівлі турнікетів військовим ЗСУ.

Нагадаємо, 10 червня до Луцька завітав рівненський гурт Ot Vinta на чолі з фронтменом Юрком Журавлем. На концерті музичної локації #angarmusicstage збирали кошти на закупівлю 500 турнікетів для воїнів.

Читати ще: «І знову поперли тупі москалі… Це Чорнобаївка». У центрі Луцька гурт Ot Vinta збирав гроші на ЗСУ. Фото

Як повідомила волонтерка Ольга Валянік, слухачі під час заходу задонатили в скарбнички 29 883 грн, 100 $ та 10 Zl. Сума, яку потрібно зібрати на 500 турнікетів, – 14 250 €.

Ініціаторами вуличної музичної локації #angarmusicstage є луцький музикант Мирослав Кіруєв та фотограф й відеограф Віталій Шевчук.

Імпровізована сцена на перехресті вулиць Кривий Вал та Лесі Українки щодня працює у форматі вільного мікрофона. Заспівати чи пограти тут може кожен охочий. Раніше до волонтерства вже долучалися відомі музиканти - гурт «Фіолет», Віктор Жалнін з гурту «Мотанка», Сашко Положинський, фронтмен гурту МЕРІ Віктор Винник, місцевий гурт «Флайза», а також Ігор Діденчук, який у складі гурту Kalush Orchestra переміг цього року на Євробаченні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus