USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку із задимленої квартири рятували п'яного чоловіка

2 Вересня 2019 13:49
У Луцьку патрульні врятували із задимленої квартири чоловіка, який міцно спав, адже був п’яний.

Про це йдеться на сторінці волинських патрульних.

Повідомлення про задимлення в квартирі патрульні отримали вчора з проспекту Грушевського, у Луцьку.

«На місці події відчули їдкий запах диму, ми стукали в двері і дзвонили у дзвінок, однак реакції не було. Тим часом, сусідка повідомила, що всередині точно знаходиться чоловік, бо бачила його, а оскільки зловживає алкоголем, може заснути і не чути стуку», – розповідає про подію інспектор Володимир Фарамець.

Оскільки існувала пряма загроза життю людини, патрульні силою відчинили двері і пробрались всередину. Осередок диму виявили біля газової плити. Поліцейські локалізували надходження диму, перекрили газову трубу, відчинили вікна.

Господаря помешкання, який міцно спав, розбудили та повідомили про небезпеку. Той мав ознаки сп’яніння. Опам’ятавшись, він подякував патрульним. Від медичної допомоги відмовився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
103 Показати IP 2 Вересня 2019 14:11
Казали татко і мамо, коли Петре ще був юнаком не зловживай спиртними напоями бо буде біда. Не слухався, виріс Петро та розказує усім: пив, п"ю та буду пити і нічого ви мені не зробите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus