USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку пропонують жорстко штрафувати тих, хто смітить на вулицях

25 Лютого 2019 12:11
Депутати міськради запропонували вжити нові заходи, аби боротися з викинутим сміттям на вулицях міста.

Про це йшлося 25 лютого під час постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Депутат Павло Данильчук звернув увагу, що після того, як розтанув сніг, вулиці міста перетворилися на стихійні сміттєзвалища. Він запропонував запровадити додаткові патрулювання, аби негайно виявляти правопорушників.

«На мою думку, потрібно запровадити величезний штраф за кожен викинутий папірець і хороші премії муніципалам за кожного виявленого порушника», – сказав, своєю чергою, голова комісії, депутат Борис Смаль.

Він нагадав, що після висвітлення випадків із штрафуванням на стадіоні, що в мікрорайоні Вересневому, мешканці вже не викидають сміття.

Депутат Богдан Богонос зауважив, що чи не найгірша ситуація зі сміттям склалася на вулицях, що знаходяться при в’їзді в місті, а також у секторах, де не облаштовано контейнерів.

Керівник департаменту ЖКГ Юрій Крась наголосив, що на великих вулицях міста вдалося навести порядок зі сміттям.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Лютого 2019 13:11
І чого то нас досі ЄС до себе не прийняв??... Якщо серйозно, то треба ввести норму з шаріату: зловили з сміттям - сікти різкою або чимось грубшим на Театральній площі
Олександр Показати IP 25 Лютого 2019 13:22
Вірно, ми ж не якийсь там мухосаранськ аля Омск Томск...... Треба тримати чистоту на вулиці.
амомін до Олександр Показати IP 25 Лютого 2019 16:43
Хотів подивитись середню зарплату в Омську, але як глянув на фотки Омська... Та тишо, про першу взагалі подумав шо то Сідней.
Анонім Показати IP 25 Лютого 2019 13:30
Давно пора..ато сніг зійшов і недокурків як квітів в полі
амомін до Анонім Показати IP 25 Лютого 2019 16:41
А за зупинкою біля електроапаратного шо робиться...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus