USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

У Луцьку хочуть обладнати 15 платних парковок: де це зроблять найперше

19 Липня 2023 10:12
У Луцьку планують обладнати п’ятнадцять майданчиків для платного паркування. Найперше це хочуть зробити у центрі міста.

Про це йдеться у звіті про роботу комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» за перше півріччя 2023 року, який був представлений під час засідання виконкому Луцької міської ради.

Комунальним підприємство проведена робота з актуалізації мережі платних місць паркування транспортних засобів на території громади, які раніше були затверджені рішенням міської ради, та визначено п'ятнадцять паркувальних майданчиків, які необхідно обладнати.

Передусім для облаштування та введення в експлуатацію КП «АвтоПаркСервіс» визначено паркувальні майданчики у центральній частині міста: на вулиці Богдана Хмельницького, 1 (Театральний майдан), на вулиці Винниченка, на вулиці Степана Бандери, на вулиці Сенаторки Левчанівської та вулиці Глушець.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 19 Липня 2023 11:29
Може вже варто взагалі оту стоянку біля Драмтеатру прибрати. Центральну площу перетворити на парковку - це "супердосягнення" міської влади.
водій Показати IP 19 Липня 2023 11:44
зробити безкоштовну парковку платною не означає обладнати її!
Василь Показати IP 19 Липня 2023 14:39
Я оплатив дороги загального користування (акциз, який входить у ціну палива) . Чому я маю ще годувати зграю дармоїдів? Купи чи візьми в оренду землю, побудуй парковку, запропонуй мені послуги - я обдумаю. А рішення про платні парковки на дорогах загального користування як мінімум нераціональне. Набагато толковіше наставити шлагбаумів і зробити платним проїзд через кожен шлагбаум.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus