USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку просять освітлити всі пішохідні переходи як у Княгининку

13 Грудня 2019 20:59
Містяни просять належно освітлити наявні в Луцьку пішохідні переходи.

Таку пропозицію подав у формі петиції Олександр Римарук.

Як зазначив чоловік, на сьогоднішній день у Луцьку, як і загалом у країні, стається велика кількість ДТП за участю пішоходів, зокрема й на пішохідних переходах.

«На жаль, часто ДТП стають наслідком того, що на пішохідні переходи люди виходять швидко, не впевнившись у відсутності загрози. Найчастіше це діти», – вказав Олександр Римарук.

Він акцентував, що кожен пішохідний перехід у Луцьку необхідно освітлити, «оскільки при зустрічному освітленні в нічний та ранковий час пішоходів практично не видно».

«Як зразок прошу взяти освітлення переходів у селі Княгининок, де видно не лише сам перехід, а й підхід до нього, що дає можливість водію попередньо побачити людей, які направляються до переходів. Не потрібно витрачатись на лежачі поліцейські, які будуть створювати додаткові затори, достатньо гарну видимість», – зауважив лучанин.

І додав, що особливу увагу варто звернути на пішохідні переходи на вулицях Грушевського та Львівській.

Нагадаємо, нещодавно на вулиці Грушевського, безпосередньо біля пішохідного переходу, авто збило пішохода на смерть.

Нагадаємо, аби петицію розглянули, за 15 діб вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 13 Грудня 2019 21:36
Нашу владу потрібно просити,щоб дійти рівня Княгининка.Напевно освітлення нам не потрібне,туристи всерівно будуть гуляти в районі старого ринку,а там зроблять.Хтось казав що не допустить щоб 300...лучан тероризували все місто,тому не потрібно звертати увагу на ці підписи і далі займатись перенесенням ринку і зупинок...а на цих прохачів освітлення завести кримінальну справу,за що?,а хай знають як просити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus