USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку хочуть побудувати три десятиповерхівки поруч із коліями

30 Липня 2019 16:12
На вулиці Клима Савура в Луцьку планують збудувати нові багатоповерхівки.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Зі слів начальника управління містобудування та архітектури Веніаміна Туза, у планах – зведення трьох багатоповерхових будинків неподалік від залізничних колій на вулиці Клима Савури.

«Технічно це цілком можливо, я дав відповідні висновки. Плануємо звести три будинки, по десять поверхів кожний. Загальна кількість під’їздів – шість»,- зазначив головний архітектор міста. Також він додав, що від залізничних колій житлові багатоповерхівки відмежують звукоізоляційними екранами.

Присутні під час комісії депутати припустили, що квартири у такому будинку буде складно продати, адже людей лякатиме розміщення житла біля залізничних колій.

На це Веніамін Туз зауважив, що це питання – уже проблема забудовника.

Тож члени профільної комісії проголосували за те, аби рекомендувати питання на розгляд чергової сесії Луцької міської ради, що відбудеться 31 липня.

Раніше повідомлялося, що в Луцьку поруч із залізничними коліями планують побудувати шумоізоляційний паркан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Совісті нема Показати IP 30 Липня 2019 16:15
У архітектора. Вже не місто, а шанхай-хрущоби.
Активіст Показати IP 30 Липня 2019 16:36
Вже один підземний перехід будував до Тамтаму.
Лучанин Показати IP 30 Липня 2019 17:07
Вже заблокували індивідуальною забудовою розвиток військового аеродрому ! Заблокували забудовою прямо на об'їздній дорозі розвиток міста в районі ДПЗ ! Знищили приватною забудовою заливні луги в Рованцях ! Всадили багатоквартирний будинок в паркову зону біля крематорію ! Дозволили набудувати особняків у парку 700-ліття ! Тепер ще залишилось заблокувати можливість розширення залізничного господарства, але сьогодні і тут процес пішов !
Не к.лучанин до Лучанин Показати IP 30 Липня 2019 17:57
Поізди майже не ходять-і може там буде ходити трамвай! ((
Логіка до Лучанин Показати IP 1 Серпня 2019 13:48
"Вже заблокували індивідуальною забудовою розвиток військового аеродрому" - тому аеродрому взагалі не місце біля міста. "Заблокували забудовою прямо на об'їздній дорозі розвиток міста в районі ДПЗ" - Забудова вже не розвиток? "Тепер ще залишилось заблокувати можливість розширення залізничного господарства" - а чи така вже велика в міста потреба в залізничному господарстві?
Лучани Показати IP 30 Липня 2019 18:45
Коли вже ті архитектори нажеруться?
На жаль Показати IP 30 Липня 2019 19:14
"Присутні під час комісії депутати припустили, що квартири у такому будинку буде складно продати, адже людей лякатиме розміщення житла біля залізничних колій. На це Веніамін Туз зауважив, що це питання – уже проблема забудовника." Це все так, але трішки не так. Уявіть собі, що забудовник зможе продати лише 30% квартир в будинках біля залізничної колії. Внаслідок цього він (забудовник) не зможе продовжувати будівництво. І тоді проблема автоматично стане проблемою міської влади...
Архітектор Показати IP 30 Липня 2019 19:28
Чого самоусунулась Спілка архітекторів ?! Лучани архітекторів розмазують ! Рабан, захищай архітекторів ! Визначайся з ким ти !
Хтось Показати IP 1 Серпня 2019 13:50
Та почніть вже забудову на місці приватного сектору, а то не місто, а село якесь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus