USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку хочуть створити належні умови для велосипедистів. Петиція

25 Вересня 2020 07:20
Лучани просять забезпечити в місті належні та безпечні умови для пересування на велосипедному транспорті.

Таку петицію 22 вересня зареєстрував Олег Бєлоус. Протягом наступних 14 діб можна підписати за посиланням.

Чоловік звернув увагу, що для багатьох мешканців міста велосипед став єдиним зручним транспортним засобом для пересування, зважаючи, зокрема, на пандемію коронавірусу та обмеження у громадському транспорті.

«Пропоную зробити візуальну графічну розмітку на проїжджій частині та пішохідних переходах, перехрестях із чітко вказаним зображенням знаку руху велосипедом і, за можливості, з нанесенням спеціального покриття, як, наприклад, у районі автозаводу. Таку ж роботу провести з уже наявними велодоріжками, де чіткий розподіл зон для пішоходів і велотранспорту відсутній або зник із роками і зараз не відповідає загальноприйнятим стандартам (проспекти Соборності, Волі, вулиця Лесі Українки і т. д.)», – наголосив Олег Бєлоус.

Нагадаємо, аби петицію розглянули, за 15 днів вона має зібрати як мінімум 300 підписів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ірина Показати IP 25 Вересня 2020 07:53
Я ще добавила б виділення полоси для велосипедистів там,де дозволяє дорога,наприклад,від спиртзаводу до Княгининка можна легко виділити таку полосу. На великих переходах(наприклад біля Цуму,біля Променя) виділити шматок для того,щоб велосипедисти і пішоходи не заважали один одному. Зобов'язати власників магазинів більших площ робити велопарковки з відеонаглядом. Це все не так дорого,але машин в місті стане набагато менше, якщо їздити на велосипеді стане безпечніше...
зоотехнік Показати IP 25 Вересня 2020 09:19
Брєд рябої поліської кобили Луцьк це забите село
Чо... до зоотехнік Показати IP 25 Вересня 2020 10:17
Отож, пора злазити з тої кобили і садити сра..у на велосипед...
Колік Показати IP 25 Вересня 2020 10:06
Велосипедисти в Україні це такі своєрідні "сексменшини" які завжди щось вимагають і корчать з себе хтозна що , проте не дотримуються елементарних правил доржнього руху. Через що, їх недолюблюють ні пішоходи ні водії!
Ірина до Колік Показати IP 25 Вересня 2020 13:52
Шкода,що в Україні "сексбільшини"-це люди,які не дивляться,що робиться в світі. Я розумію,що тобі,в твоєму Любашові плювати на екологію,зож,є тільки неповага до всього,що зрозуміти не в змозі.
Анатолій Показати IP 25 Вересня 2020 11:20
Зараз по тротуару з велодоріжкою проходити страшнувато і завжди потрібно оглядатись чи бува не летить по тій велодоріжці оскаженілий велосипедист, а деякі літають по тих доріжках на великій швидкості.
Ірина до Анатолій Показати IP 25 Вересня 2020 13:46
Для особливо важких:велодоріжка-велосипед+доріжка. Це доріжка для велосипедів,чого по ній лазити?
Коза до Ірина Показати IP 28 Вересня 2020 09:31
На Соборності, Волі, Лесі Українки немає велодоріжок. Є доріжки для пішоходів та велосипедистів. Не вводьте людей в оману, учіть ПДР.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus