USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку хочуть впорядкувати вигляд балконів та фасадів

15 Травня 2019 17:10
Депутат міськради запропонував, аби зовнішній вигляд реконструйованих та утеплених фасадів погоджувала робоча група.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради 15 травня.

Депутат Луцької міськради Юрій Безпятко зауважив, що у місті присвячують малу увагу зовнішньому вигляду багатоповерхівок. Отже, виникає проблема під час реконструкцій фасадів та балконів, утепленні: можна побачити «різноманіття думок як виробників вікон, так і тих, хто утеплює фасади та балкони». Він просив дати протокольне доручення щодо створення у місті робочої групи для погодження вигляду фасадів при реконструкції та будівництві.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт пообіцяв дати відповідне протокольне доручення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
нострадамус Показати IP 15 Травня 2019 17:22
навіщо замінювати старі комунікаціїї? більшість будинків у місті давно протермінували капремонт. але помалюємо усі фасади в однаковий приємний колір і буде нам щастя!...
Anonymous Показати IP 15 Травня 2019 17:46
Back to USSR? Склений балкон - доколупимся?
Анонім Показати IP 15 Травня 2019 18:02
Правильно мае бути якийсь порядок!!!
Лучанин Показати IP 15 Травня 2019 18:55
Оригінальність думок просто вражає, особливо за сьогоднішній день. З тролейбусним сполученням вже все покращили, зупинки зменшили, маршрутки перетосували, гаражі повідбирали і це, я так відчуваю, ще не кінець. Кожна людина обладнує свій балкон так, як їй дозволяє гаманець. Якби колір рами не впливав на її вартість, то я б не проти взяти замість білої рами під дерево і обшити ззовні балкона чим там чинушам заманеться. А деякі люди навіть не мріють про те що колись зможуть собі обладнати того балкона взагалі і рами там ніякої не буде, бо зібрати на це хоча б тисяч 20 при зарплаті в 3 і комуналці в 3 просто неможливо. Так, порядок повинен бути, але ж і здоровий глузд ну хоч якось має завітати!
лучанка Показати IP 15 Травня 2019 20:46
А якщо у будинку половина вікон білих, а половина коричневих, то хто не в тренді і портить картину? А взагалі то, будинки повинні виглядати естетично. З новобудовами все ясно, а зі старими будинками як? Хочете, щоб було у всіх однаково -виділіть людям гроші або самі вставляйте свої вікна, тільки не ширпотреб, а мінімум двохкамерні.
Іван Антонович Показати IP 15 Травня 2019 21:18
Лікар свою помилку може похоронити, а архітектор хіба-що обплести стіни плющем.
Ир Показати IP 15 Травня 2019 22:15
А чо в Польше не застекляют вообще балконы?- и вид у домов человеческий. Да потому, что застекли- и жилплощадь увеличилась!!- плати налог. Молодцы! Зато чистота и порядок. А не гараж на балконе...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus