USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку хочуть виділити півмільйона для молодіжних ГО

10 Грудня 2018 10:54
Зміни до проекту програми співпраці з молоддю та соціальної підтримки дітей, жінок та сім’ї на 2018-2020 роки рекомендувала підтримати профільна комісія міськради: хочуть збільшити обсяг коштів на підтримку молодіжних та дитячих громадських організацій.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної діяльності, молоді, спорту та туризму 10 грудня.

Як повідомив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик, до проекту програми внесли певні зміни з метою оптимізації, зважаючи на збільшення кількості заходів та тенденцію з боку молодіжних громадських організацій щодо більш потрібних напрямків роботи. Зміни до програми, з його слів, дадуть змогу більш якісно виконувати повноваження і функції, покладені на департамент.

Член комісії Андрій Авраменко запропонував змінити один з пунктів програми. Так, на надання підтримки молодіжним та дитячим громадським організаціям в реалізації програм та проектів стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї у проекті програми передбачені 200 тисяч гривень на рік. Депутат запропонував збільшити фінансування цього напрямку до 500 тисяч. Олексій Веремійчик погодився, що така сума дозволить ефективніше працювати, адже протягом року часто виникають нагальні потреби виділення коштів.

Отже, члени комісії рекомендували підтримати проект програми, враховуючи цю зміну.

Нагадаємо, раніше новий проект програми рекомендували підтримати в бюджетній комісії міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus