USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцьку – конкурс на облаштування тенісного корту біля парку

10 Квітня 2024 10:39
У Луцьку оголошують конкурс на визначення суб’єкта господарювання з облаштування та утримання тенісного корту, що на вулиці Глушець.

Про це стало відомо 10 квітня на засіданні виконкому Луцької міської ради.

Як зазначено, мета конкурсу – розвиток спортивної інфраструктури Луцької громади, створення умов для занять фізичною культурою та спортом, створення конкурентного середовища.

Конкурс відкритий для всіх учасників.

Оцінюючи пропозиції учасників, конкурсна комісія враховуватиме: відсутність заборгованості зі сплати податків в учасників конкурсу; можливість учасника конкурсу забезпечити ефективне та кваліфіковане облаштування та утримання об’єкта конкурсу; забезпеченість учасника конкурсу матеріально-технічною базою та обладнанням; наявність працівників відповідної кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців); фінансову спроможність учасника конкурсу; строки і вартість виконання робіт з облаштування об’єкта конкурсу; відповідність проєкта з облаштування об’єкта конкурсу нормам законодавства, вимогам стандартів, норм та правил, його концепція та дизайн; умови спільного утримання (використання) об’єкта.

Читати ще: У Луцьку вулицю Крилова перейменували на честь загиблого Героя Миколи Мялковського

Як наголосив Луцький міський голова Ігор Поліщук, із переможцем буде укладено договір про спільну діяльність, у межах якого будуть прописані умови спільного використання тенісного корту та надано загальний доступ до обʼєкту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 10 Квітня 2024 14:05
Це буде як стадіон в Милушах, під великими лозунгами заплатить держава, а грати будуть дядьки за гроші.
Люба Показати IP 10 Квітня 2024 15:24
Збудований за кошти платників податків потрібно надати безкоштовний доступ до корта молоді і пенсіонерам !Дякую пануІгорю Поліщуку за розуміння і розвиток фізичної культури в місьті Луцьк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus