USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку «Кораблику» не погодили цілодобовий режим роботи

17 Січня 2024 18:36
Питання про встановлення цілодобового режиму роботи для кафе «Оболонь» (в народі «Кораблик») у Луцьку зняли з розгляду на доопрацювання.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Проєкт рішення передбачав встановлення цілодобового режиму роботи для кафе «Оболонь» на вулиці Коперника, 8-А протягом року із забороною продажу на винос з 22.00 до 08.00 пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових. Однак такий режим діяв би лише за умови дотримання заходів безпеки під час сигналу «повітряна тривога» та комендантської години на період воєнного стану.

Під час розгляду питань про встановлення режиму роботи для різного типу закладів Луцький міський голова Ігор Поліщук запропонував зняти з розгляду питання про режим роботи кафе «Оболонь» на доопрацювання.

Тож це питання будуть розглядати на наступних засіданнях виконавчого комітету.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 17 Січня 2024 19:11
Тепер "кораблик" буде полем необмеженої діяльності воєнкома. Тільки підганяй рефрижератор і складай штабелем. У пяному вигляді.
Пупкін Показати IP 17 Січня 2024 22:14
Авжеж, Кораблик то якраз той заклад де збираються всі пянички, бандюки і повії!!! Взагалі варто закрити, бож російська попса і мордобій то візитна карточка Кораблика!!!!люди , то є той заклад де збирають гроші на армію, де люто ненавидять москалів, де збираються молоді адекватні люди, де є своя аура, своя магія,то є легенда!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus