USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку купують новий сміттєвоз

4 Грудня 2022 22:28
Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» має намір придбати за два мільйони гривень сміттєвоз із заднім завантаженням.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 7 грудня. Аукціон розпочнеться 8 грудня.

Підприємство має намір придбати самоскид DAF CF 75 або еквівалент не раніше ніж 2011 року випуску, з дизельним двигуном об’ємом не менш ніж 9186 куб. см, екологічним стандартом не нижче ніж EURO 5, механічною коробкою передач та вантажопідйомністю не менш як 38 000 кг.

Транспортний засіб «Луцькспецкомунтрансу» мають поставити до кінця поточного року.

Гарантійний термін на сміттєвоз становитиме не менше ніж шість місяців.

Читати ще: «За потреби відкриємо ще кілька»: як працює перший у Луцьку центр управління відходами

Нагадаємо, Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство «Луцькспецкомунтранс» розпочинає кампанію з оновлення сміттєвих контейнерів у місті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван з Гнідави Показати IP 5 Грудня 2022 07:15
А я в молодості коня піднімав ! Але не підняв Та ви, блін, пишіть не про то, про шо влада мріє,а про то, шо влада зробила !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus