USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

У Луцьку оновлюють сміттєві контейнери та сміттєвози

26 Серпня 2022 12:58
Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство "Луцькспецкомунтранс" розпочинає кампанію з оновлення сміттєвих контейнерів у місті.

Про це 26 серпня повідомили у Луцькій міській раді.

Інженер підприємства Богдан Чугай розповів, що перші 88 контейнерів німецького виробництва вже на території комунального підприємства. Зараз їх брендують, після чого розпочнуть встановлювати на 33-му та 40-му кварталах, а також в районі ЛПЗ.

Пластикові контейнери місткістю 1100 літрів або 510 кілограмів довговічніші, ніж оцинковані та металеві, не бояться морозів та спеки, стійкіші до ударів та падінь. Зручно закриваються та легко переміщуються.

Нагадаємо, нещодавно у Луцьку купили маневрений сміттєвоз для місць, де багато припаркованих авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 26 Серпня 2022 13:16
різний колір контейнерів для різних типів сміття стане наступним кроком?
Олексій Показати IP 26 Серпня 2022 14:28
Коли у Володимирі хоч щось оновлять?
мем до Олексій Показати IP 26 Серпня 2022 14:55
коли почнете податки сплачувати
Лучани Показати IP 26 Серпня 2022 15:27
Ви не контейнери оновлюйте в першу чергу, хоча це треба також робити ! Спочатку оптимізуйте і налагодьте процедуру, порядок збору і вивезення відходів ! Сьогодні на зборі відходів у контейнери до когось одного прив'язані різні ОСББ, суб'єкти підприємницької діяльності, індивідуальні забудовники і т. п. А прибирати місце збору території сміттєзбірників лягає на когось одного, бо іншим, та і владі, так вигідно. Чого наш двірник за наші гроші виконує ту роботу для інших, хто хоча і платить за вивіз сміття, але не платить за догляд та експлуатацію сміттєвих майданчиків ! Влада стоїть збоку, а жителі між собою виясняють відносини ! А хитровимахані мовчки, як зозулі, підкидають мішки зі сміттям в чужі контейнери, засирають територію, бо свої сміттєзбірники їм ставити в западло ! Владо, роби щось, бо вибори на носі !
Яша Показати IP 27 Серпня 2022 19:38
За цим повинні слідкувати самі мешканці тому що надіятися на когось нема чого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus