USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Вже 46 осіб подали документи у кандидати на вибори президента

30 Січня 2019 10:25
Станом на 17:20 29 січня до Центральної виборчої комісії документи у кандидати на посаду президента України подали 46 людей. Про це у коментарі УНН повідомив завідувач відділу зв'язків з засобами масової інформації ЦВК Костянтин Хівренко.

"З 31 грудня 2018 року по 29 січня 2019 року до Центральної виборчої комісії подали документи на потенційне кандидатство, це я так формулюю, 46 осіб", – сказав Хівренко.

Зазначається, що Комісія зареєструвала 23 кандидатів на пост президента України на чергових виборах 31 березня 2019 року. Останнім, кого зареєстрували у кандидати в президенти став позафракційний депутат Сергій Тарута.

Також Хівренко додав, що на сьогодні ЦВК відмовила 12 особам у кандидатстві.

Він також повідомив, що за підсумками засідання ЦВК 29 січня, Комісія надала дозвіл 129 громадським організаціям мати своїх офіційних спостерігачів на президентських виборах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Навуходоносор Показати IP 30 Січня 2019 15:01
Видать место кормное. И что самое интересное, каждый из них знает как и даже чем накормить народ. Вопрос только в том, будет ли народ это кушать...А что интереснее всего, все они почти...нищие. Например, Наливайченко при регистрации так и вовсе задекларировал собственного дохода ...аж 18 гривен! На что же катается в Штаты, встречается там с "нужными" людьми? А чем он оплачивает дикие услуги ЖКХ при содержании загородного дома площадью почти 400 кв.м? Один из кандидатов, зарегистрировавшись, деньги просит на предвыборный взнос в 2,5 миллиона гривен ...у народа. "Настоящий полковник", бывший министр обороны, все не угомонится, доказывая на всех каналах, что в отличие от детей нынешних власть имущих его отпрыск участвовал в АТО. А те все в позу сразу стали, особенно обиделся Генпрокурор, доказывая, что это его "золотая" молодежь проливала кровушку в АТО, а сам Гриценко, мол, есть настоящее г...но. При этом жена самого Генпрокурора явилась на съезд по выдвижению нынешнего гаранта на второй срок с маленькой сумочкой дамской стоимостью 80 среднестатистических украинских пенсий. Сам гарант вдруг торжественно объявил дату подачи заявки Украиной в ЕС - конец 2024 года. Заметьте, через полгода после его ухода в случае избрания на второй срок. К этому моменту все будет в как известной притче про Нассреддина: то ли ишак сдохнет, то ли падишах помрет, то-есть - то ли ЕС распадется, то ли Украине отказ сделают. Но он будет уже не при делах. Ни тебе толерантности, за которую все так ратуют, ни сдержанности, ни человеколюбия, ни скромности, ни совести...Бог их всех простит, это его работа.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus