USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку модернізують систему оповіщення населення

31 Серпня 2020 12:54
На повне переоснащення системи централізованого оповіщення населення в Луцьку з міського бюджету передбачили більше мільйона гривень.

Про це йшлося 31 серпня під час позачергового засідання 91 сесії Луцької міської ради.

На розгляд депутатів винесли проєкт рішення Про внесення змін до Програми розвитку цивільного захисту міста Луцька на 2016-2020 роки.

Як розповів керівник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Кирилюк, наявна система централізованого оповіщення населення про надзвичайні ситуації давно застаріла, до прикладу з 15 гучномовців у місті працюють лише 11.

Тож система централізованого оповіщення населення в Луцьку потребує повного переоснащення.

Заплановано, що про загрозу виникнення надзвичайних ситуацій у місті лучан інформуватимуть за допомогою сучасних технологій, наприклад через інтернет (розсилка в основних месенджерах), радіо, телебачення, мобільний зв'язок тощо.

Також у місті мають розмістити нові гучномовці.

Для повної реконструкції системи оповіщення в місті Луцьку, яка вже частково розпочалася, з міського бюджету депутати передбачили 1,3 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Серпня 2020 13:26
Совок
Читач до Анонім Показати IP 31 Серпня 2020 17:15
Про совок тобі нагадають російські ракети, які розбомблюючи військовий аеродором знесуть пів Луцька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus