USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку молодик на вулиці напав на рівненчанина та пограбував його

1 Липня 2022 13:12
30 червня близько 22 години до поліції Луцька надійшло повідомлення, що на вулиці Рівненській невідома особа напала на рівненчанина.

Як повідомили у пресслужбі поліції, у постраждалого відібрали сумку з особистими документами, 4000 гривень, мобільний телефон та ключі. Після цього нападник втік у невідомому напрямку.

Під час розшукових заходів дільничний офіцер поліції оперативно встановив особу зловмисника, який вчинив грабіж. Ним виявився 19-річних раніше судимий лучанин. Згодом, встановивши його місце перебування, поліцейські затримали його в порядку ст. 208 КПК України.

Зловмисник перебуватиме в ІТТ до рішення суду. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 186 КК України (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Нагадуємо, що під час воєнного стану вчинення майнових злочинів, таких як крадіжка, грабіж, розбій кваліфікуються відразу за частиною 4, що значною мірою обтяжує міру покарання зловмисника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Надто розумний комен Показати IP 1 Липня 2022 14:21
На фронт!
bob до Надто розумний комен Показати IP 1 Липня 2022 15:03
Так. І тебе разом з ним. Хтось же має злочинця контролювати, а в ЗСУ є чим зайнятись.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus