USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку можна буде поспілкуватися з Іваном Малковичем

10 Вересня 2019 21:41
В рамках ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера», який відбудеться 4-6 жовтня в Луцьку, до обласного центру Волині приїде лауреат Шевченківської премії, видавець та письменник Іван Малкович. Поспілкуватися з ним можна буде у суботу, 5 жовтня.

Ім’я Івана Малковича відоме чи не кожному українцеві. Він – директор видавництва «Абабагаламага», найменування якого є синонімом знаку якості в сегменті україномовної дитячої літератури та літератури для усіх від 2 до 102 років.

Завдяки Івану Малковичу Гаррі Поттер «заговорив» українською та чимало молоді почали читати, адже повністю занурилися у магічний світ, а з ним і у світ цікавих книг.

Іван Малкович 2017 року отримав Шевченківську премію в галузі літератури за збірку віршів «Подорожник з новими віршами». Його промову під час вручення активно поширювали у соціальних мережах, її цитують і досі.

Послухати поетичні читання найвідомішого казкаря країни матимуть можливість лучани та гості міста під час ІІ Міжнародного літературного фестивалю «Фронтера» у суботу, 5 жовтня.

Квитки на фестиваль можна придбати онлайн bit.ly/2MpscMB, інформаційні пункти розташовані в книгарнях «Є» (вул. Лесі Українки, 30) та Волинської обласної друкарні (просп. Волі, 27).

Серед інших учасників фестивалю Сергій Жадан із поетичними читаннями та гуртом «Лінія Маннергейма», Тарас Прохасько, Олександр Бойченко, Макс Кідрук, Андрій Любка, Юрій Іздрик, Мар’яна Савка.

Організатори фестивалю «Фронтера»: ГО «Мистецьке об’єднання «Стендаль», Департамент культури Луцької міської ради, громадський діяч Роман Бондарук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus