USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку на автостанції дирекція влаштувала незаконну стихійну торгівлю. Фото

16 Липня 2021 12:16
Стихійну торгівлю влаштувало ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій» на території, що відведена для обслуговування АС-1, на вулиці Конякіна, 39 в Луцьку.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцька.

Зазначається, що роками адміністрація Автостанції № 1 видавала «цікаві квитки» громадянам, які розміщували товари на тротуарах, сприяючи цим організації стихійної торгівлі з землі.

Нещодавно у Фейсбуці з’явилась публікація щодо стихійної торгівлі на цій території, у якій вказувалося, що громадяни відмовлялись сплачувати кошти, які вимагала адміністрація, і тепер щодня організовують стихійний ринок на території автостанції.
«Це не вперше, коли адміністрація ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій» порушує законодавство. Дирекція роками дозволяє фізичним особам-підприємцям на території автостанції розташовувати тимчасові споруди без будь-яких законних підстав.

Відповідно до вимог пп. 2.5.21 п.2.5.2 Правил благоустрою міста Луцька, затверджених рішенням міської ради від 29.07.2009 № 44/2, суб’єкт господарювання зобов’язаний забезпечувати використання та утримання території у належному стані та за цільовим призначенням.

Такі дії адміністрації ПрАТ «Волинське обласне підприємство Автобусних станцій» свідчать про нецільове використання території наданої у користування та незабезпечення порядку на своїй території», – йдеться у повідомленні муніципалів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Лучани Показати IP 16 Липня 2021 12:56
А тепер лучани чекають на законне, суворе і об'єктивне рішення міської ради і правоохорнців ! Покажіть зуби і притягніть до відповідальності адміністрацію автостанції ! А взагалі то вже пора давно прийняти рішення про винесення таких автостанцій на межу міста - то є абсолютно європейська практика ! Бо з такою кількістю вихлонів від тих старих черепків ми лучан потруємо ! І проблєма з стихійною торгівлею і з корупцію зникне сама по собі !
Дідо до Лучани Показати IP 16 Липня 2021 13:47
Да, згоден. Повиносити ті автостанції за місто, в Заборололь чи в Прилуцьке, або в поле там якесь. Нам, простим людям немає чого розїзджати, ми дома сидимо і пенсію чекаємо.
Лучанин до Лучани Показати IP 16 Липня 2021 14:13
Напевно добре з міськради строчити? Свіже повітря з кондиціонера навіває на всякі думки. І зарплата за кожен пост капає
Справедливість має б до Лучани Показати IP 16 Липня 2021 15:27
Абсолютно європейська практика — отримання зарплатні европейского розміру! Доки цього нема, забудьте про Європу і дайте людям заробляти гроші, як можуть, особливо пенсіонерам. Чогось ніхто не йде в гіпермаркет права качати, а бабульок можна розігнати, диви які херої махрові!
Кравчука Показати IP 16 Липня 2021 14:19
Зі сторони автовокзалу на тeриторію Пасажу вбитися можна, який тротуар, якщо можна цe так назвати, а вони щe з людeй гроши бeруть, за 30 років можна б було “лялю” там зробити, алeш , напeвно, п'ятий будинок нe добудован, який там базар-вокзал.....
Самий головний Показати IP 16 Липня 2021 14:30
Тихенько, простих людей і не запитували!!! Так що, малчать! Від вас вимагається покірно махнути головою! А стоянка на 150 авто зовсім не дає вихлопів, щоб знали наперед!!!! І комісія муніципалів це підтвердить. Тільки автобуси, що заїзжають, димлять..
Анонім Показати IP 16 Липня 2021 14:59
Шановні владці, коли ви випихаєте автостанцію за межі міста, базари за межі міста, а в місті на кожному клаптику ставите багатоповерхівку і торговий центр, то ви думаєте про простих людей?Невже, коли будуєте на місці Привозу ви думаєте про потреби простих селян чи про потреби пенсіонерів, які там скуплялися? Чого вам не дає спокою те, що десь люди зекономлять якусь копійку?
Ахаха Показати IP 16 Липня 2021 15:04
А чеки вони б'ють на касовому апараті який не зареєстрований в податковій, більше того в нього 30.05.2018 закінчився термін експлуатації (7 років) і його вже не можна використовувати, хто не вірить може сам подивитися в реєстрі податкової за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/registers/rro-instance там в полі "Серійний номер" вписати АО1140026725 і натиснути кнопку пошук.
Циган Показати IP 16 Липня 2021 15:05
А ця циганка на Ренж Ровері відкрила на території тошнотики,хіба законно? Хто вона там?
Дід Панас до Циган Показати IP 16 Липня 2021 15:54
XTO TAKA?
Ігор Показати IP 16 Липня 2021 16:40
Під забором торгують постійно, то більше то меньше. Муніципали з являються раз на півроку. Може комусь вигідно щоб тут срач був. До речі 50% тут перекупів з пасажу.
Барбос. Показати IP 16 Липня 2021 19:13
Цей чек нічого не означає. Можна взяти простий касовий апарат не зареєстрований у податковій і видавати чеки. А штампік Луцька АС1 зробити за 200грн не проблема. Ці чеки точно не відображаються в податковій, і хтось гребе собі на карман. Але байдуже, люди хоч можуть продати городину, бо на старому ринку так запресували всіх, що ніхто і не їде, ні продавці ні покупці.
лучанин до Барбос. Показати IP 17 Липня 2021 02:12
от про базар і про базар,а чому ненаписату ствттю як на молоді очутився медичний приватний центр,хто посприяв ,щоб у лучан забрали сквер ,під приватну лікарню,чия вона? куда ідуть гроші за мрт і узі з міської лікарні,і чому такі ціни? а нам все про базар....чому на бруківку гроші є,а на медичні послуги не має? чому закриваємо поліклінікі за нестачею грошей,а бруківку ложим? чому не пояснити людям ,що кожен квадратний метер бруківки це плюс до медичних послуг,води ,і тепла і закриття мед закладів! а то асе про базар
Нострадамус Показати IP 17 Липня 2021 07:17
Замicть того, щоб ганяти людей, мicька Влада мала би потурбуватися по жителiв громади, особливо про самих незахищених. Щоб жителi мiста могли придбати недорого натурпродукти, а жителi села та дачники, могли би заробили, якусь копiйку. Бо ж роботу знайти дуже складно, навiть Кромберг, що колись наймав массово людей, i бiльшiсть, хоч i если на тяжкi умови працi, iшли туди працювати, яку альтернативу iхати на заробiтки на чужину. Колись мiська влада створювала умови, поробивши базарчики в рiзних районах мiста, саме для торгiвлi сiльгоспродуктами удачного виробництва. I людям добре, i в мiський бюджет копiйка. А тепер тi базарчики подносили (Львiвська, вокзал...) I понабудовували багатоповерхiвок. А базари пропонують виносити за мiсто, як в Европi... А що, в бiльшоcтi наших людей зарплати i пенсii як в Еаропi? То може треба наздогнати еропейцiв по рiвню доходiв, а не тiльки по рiвню цiн!...
Кравчука Показати IP 17 Липня 2021 13:09
Щось на Північному нe наблюдала дачніків та сілян, під навeсом одні і тeж ліца зимою і літом, прилавки майжe пусті

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus