USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На луцькій автостанції знесуть кіоски

7 Жовтня 2016 18:46
Всі тимчасові споруди на території автостанції №1 встановлені незаконно, а всі договори – фіктивні. Отож, виконком погодив демонтаж цих незаконних кіосків.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 7 жовтня.

Нагадаємо, навести лад з кіосками на автостанції, розташованій на вулиці Конякіна, не можуть більше 10 років. Вони стоять на мережах, неодноразово їхнім власникам видавали приписи, та реакції не було. Прокуратура міста, здійснюючи нагляд за дотриманням містобудівного законодавства, вже надіслала припис в управління архітектури. Воно, своєю чергою, подало пропозицію про знесення цих кіосків.

Влітку луцькі муніципали нарахували на міській автостанції більше 15 торгових павільйонів, встановлених незаконно.

Як повідомила директор департаменту муніципальної поліції Юлія Сиротинська, усі об’єкти, що знаходяться на території АС № 1, стоять на комунальній землі.

Дві ділянки підприємству «Вопас» були надані без права передачі в суборенду для обслуговування споруди і платформ та парковки. Усі договори з власниками кіосків – фіктивні.

Договір оренди на землю між міськрадою та «Вопас» вже рік як завершився і не поновлений. Нині у судовому порядку міська рада повертає землю.

У підсумку, члени міськвиконкому підтримали низку проектів рішень про демонтаж незаконних тимчасових споруд на території автостанції №1.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 18
знай наших Показати IP 7 Жовтня 2016 19:04
а Геруну Юрію знести незаконно функціонуючий бар на території Автостанції ніхто не хоче? аргументи: 1. Це не об'єкт нерухомості (узаконення права власності через суд по фіктивним договорам купівлі-продажу між своїми ж людьми - не підмінює визначення кіоску нерухомим майном) 2. акт вводу в експлуатацію не має, значить будівництво не закінчено, відтак працювати там не можна підприємцю, тим більше продавати алкоголь!!! 3. акт реалізації з прилюдних торгів приміщень Геруна, що замасковані під нерухомість - це підробка, в рамках виконавчого провадження щодо Геруна торги не відбулися! Це кримінал 4. ВОПАС має право власності на об'єкт нерухомості, для обслуговування якого надала ЛМР земельну ділянку. ЇЇ ділити не можна! В іншому випадку ніякого там торгового центру там не буде! ВОПАС має переважне право на укладення (продовження) дії попереднього договору оренди землі в тій же площі на тих же умовах. 5. Луцьку потрібна автостанція а не ще один торговий центр! Крім того слід відзначити, що про кримінальний характер "прав на нерухомість Геруна Ю. правоохоронні органи м. Луцька знають, навіть витребовували за місцем його проживання "фіктивні договори з узаконення кіосків на нерухомість" ще в 2015, проте чомусь ЛМР продовжує відстоювати його потреби (умисні та корисливі) а не потреби лучан та добросовісних підприємців! Питання щодо діяльності МАФ на території АС, яка перебуває в користуванні ВОПАС Луцька МР не повинна (відсутні повноваження) вирішувати. Юридичне управління ЛМР мабуть про це знають, але .... маємо те, що маємо
Иван до знай наших Показати IP 8 Жовтня 2016 06:05
Ну тут вы нам кое-что соврали, а кое-что не договорили: в киосках тех торгуют далеко недобросовестные предприниматели, т.к. там вовсе и не они торгуют а неоформленные продавцы,.......за бар какого-то там Юры тож не переживайте, т.к. там должен быть небольшой торговый центр с кафешками - что есть необходимо для обслуживания транспортного узла. Можно много говорить, но на данный час аж никак на а втостанции не смотрятся те металлические ракушки где алкашня собирается. Порядок наведётся поступательно.
До геруна до Иван Показати IP 8 Жовтня 2016 10:51
Не буде Юра не буде
знайоме Показати IP 7 Жовтня 2016 19:43
Святе місце не пустує. За хабарі дадуть іншим власникам. Навпроти моїх вікон знесли шевську майстерню. Поставили більшу Мясна хата називається і нікому не заважає. От тільки набойки жінка тепер набиває на туфлі десь на роботі. Несе купу зошитів і інший кінець міста і туфлі. Слава Колі, слава Юлі муніципальній. Щоб вас чорти так з одного краю пекла в інший носили. Амінь.
Анонім до знайоме Показати IP 8 Жовтня 2016 07:48
Згода на 100% ,про людей ніхто не думає............
гандон Показати IP 7 Жовтня 2016 19:59
Уже 3 роки зносите
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2016 21:32
видно власники автостанції не спішать відстібати чиновникам міськради.
Пассажир Показати IP 7 Жовтня 2016 22:14
Знесіть ромів і буде всім щастя
кекс Показати IP 8 Жовтня 2016 10:21
або зносьте -або мовчіть! скільки можна товкти воду в ступі? а мафи все на місці!
наркотія до пасажир Показати IP 8 Жовтня 2016 10:51
а "кур"єрська" служба куди переіде? тут "офіс "той що треба!
Едуард Стоєв Показати IP 8 Жовтня 2016 11:13
Що і мій новий магазин "Соломійка" теж знесуть??? був би замом губернатора, такий бєзпрєдел не допустив би!!!
Патріот Показати IP 8 Жовтня 2016 13:13
А як ти взагалі туди вліз? Хто тебе туди поставив? Хто дав дозвіл? Земля комунальна а не Потапчука... ?
Петро Показати IP 8 Жовтня 2016 13:15
Щось давно не їздив автобусом. А циган уже розігнали з АС, а то за ними не можна було пройти
школяр Показати IP 8 Жовтня 2016 17:57
демонтаж 1киоска-1000грн из городского бюджета.Минус 300грн единого налога в месяц.Минус 2 рабочих места .Минус1000грн в бюджет за оренду земельного участка под киоск.Итого-минус 4600 из городского бюджета от демонтажа одного МАФа и минус 2 заробитчанина на Польшу.Вопрос-у нас что держслужбовцы в школе по математике двоешниками были.Кстати киосков 400 снесли. Зна-чит-400умножить на 4600- 1 840 000!!! А это уже тянет на економическую диверсию . И где наше СБУ? Ребята в погонах-АУ !!!
Школяру до школяр Показати IP 8 Жовтня 2016 23:00
Жоден кіоск в бюджет міста нічого не платив, а тільки автостанції,причому стояли без жодних документів.То причому тут бюджет міста?
Школяру Показати IP 8 Жовтня 2016 20:42
Шановний математику-ринок за 50метрів, а тут АВТОВОКЗАЛ.
школяр до Школяру Показати IP 9 Жовтня 2016 16:47
кто-то уже и слепой? В моем комментарии нет ни слова об автостанции Я ГОВОРЮ О БОРЬБЕ ГОРСОВЕТА С МАЛЫМ БИЗНЕСОМ..А единый налог даже те кто на автостанции платят в бюджет Луцка.Кроме того,в таком корумпированом городе как Луцк ТЫ ДАЖЕ ПАЛКУ БЕЗ РАЗРЕШЕНИЯ ГОРСОВЕТА НЕ ПОСТАВИШЬ.Причем об этом все знают а говорят какие-то глупости. А кто станет на АС- тот и заплатил.
школяр Показати IP 9 Жовтня 2016 17:33
И кстати ,кто-то знает сколько на АС людей без работы останутся? Ой ,извините у нас же самый добрый мер-дядя Коля он то, наверное обо всех ПОДБАВ, Хотя в горсовета нет такой обязанности создавать рабочие места, и о благополучии каждого жителя беспокоиться. Некогда. Надо ведь город красивым сделать.Туристы будут приезжать,студенты.Смотреть на красивые дороги и дворы за сумасшедшие деньги под откаты местным монополистом отремонтированные из ограбленного местного бюджета.В Европу семимильными шагами идем товарищи. Ух,аж дух захватывает от радости! Слава Луцькій міській раді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus