USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку на АЗС вкрали ноутбук Apple, злодій відбувся штрафом

3 Травня 2020 12:17
На літньому майданчику АЗС, що на проспекті Відродження у Луцьку, вкрали ноутбук марки «Аpple». Крадій за свій злочин заплатить штраф 850 гривень.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 17 березня обвинувачений, перебуваючи на літньому майданчику АЗС на проспекті Відродження, викрав в потерпілого ноутбук марки «Apple» серії «MacBook Air», який знаходився в сумці. Майнова шкода становила 10 тисяч 383 гривні.

Допитаний під час судового засідання, обвинувачений повністю визнав свою вину. Вартості викраденого майна не заперечував та відшкодував потерпілому збитки. У вчиненому щиро розкаявся, просив суворо його не карати та призначити покарання у виді штрафу, який має можливість сплатити.

Відтак, за рішеннмя суду він заплатить 850 гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Баба Ганя Показати IP 3 Травня 2020 17:28
Обвинувачений син судді чи прокурора? Чи тато суддя а мама прокурор?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus