USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Різанина на АЗС у Луцьку: чоловіку встромили ніж в груди

26 Грудня 2020 23:59
В обласному центрі Волині суд виніс вирок чоловіку, який став винуватцем різанини у 2016 році на АЗС «Shell» на вулиці Рівненській. Злочинець під час конфлікту з іншим чоловіком вдарив його ножем в груди, відтак він за рішенням суду проведе за ґратами шість років.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

У суді встановили, що 19 січня 2016 року близько 2 години на АЗС «Shell» на вулиці Рівненській, 98 між двома чоловіками виник конфлікт. Так, один з них вдарив іншого в потилицю, від чого той впав. Після цього кривдник почав втікати в напрямку проспекту Волі, а потерпілий, аби з’ясувати причину конфлікту, наздогнав його, однак чоловік наніс потерпілому удар ножем в груди.

У суді обвинувачений, який вже мав судимість, свою вину не визнав. Він розповів, що на АЗС познайомився з дівчатами та говорив з ними, а в цей час до нього підійшов потерпілий, з яким в них виник конфлікт. Потерпілий викликав його на вулицю та намагався вдарити, однак він ухилився та вдарив його у відповідь, намагаючись вдарити ще раз. На допомогу потерпілому біг його друг, тому він почав втікати.

Зі слів обвинуваченого, його наздогнали та збили з ніг, під час цього у нього в руках був розкладний ніж, на який потерпілий наткнувся під час шарпанини. В момент конфлікту біля них проїжджала поліція, вони всі піднялися, показали свої руки та сказали працівникам поліції, що конфлікт вичерпано. Коли ж ті поїхали, він пішов в свою сторону, а потерпілий разом з товаришем пішли на заправку. Обвинувачений ствердив, що не мав умислу завдати потерпілому тяжкого тілесного ушкодження, оскільки діяв з метою самозахисту.

Версія потерпілого дещо відрізнялася від показань обвинуваченого. З його слів, саме він на заправці розмовляв з компанією, а обвинувачений підійшов до них та почав провокувати конфлікт, запитуючи, хто ви такі та що тут робите.

Тоді він покликав обвинуваченого на вулицю, аби залагодити конфлікт, проте зробити цього не вийшло. Він намагався вдарити обвинуваченого, однак той ухилився та вдарив його у відповідь, вдруге вдарити потерпілого той не встиг, оскільки його почав наздоганяти друг потерпілого. Коли кривдника наздогнали, то між ним та потерпілим трапилася шарпанина, в яку втрутилися поліцейські. Переконавшись, що конфлікт вичерпано, поліцейські поїхали, а обвинувачений вдарив потерпілого ножем в груди. Тож вони з другом викликали поліцію та швидку, а обвинувачений втік. Потерпілий наполягав на суворому покаранні.

Допитаний у суді свідок підтвердив показання потерпілого. Тож суд, дослідивши всі докази та вислухавши свідків, визнав обвинуваченого винним, призначивши йому покарання у виді шести років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
олександр Показати IP 27 Грудня 2020 09:54
Двох побили одного, бігли за ним, наздогнали та знов побили, захищаючись той вдарив те бидло ножем та це й залишився винним. Слава продажному суду волині.
Ттт Показати IP 28 Грудня 2020 09:03
Б*дло ти і той злочинець!
Andrij до Ттт Показати IP 28 Грудня 2020 17:17
Терпило получил перо и поджавши хвост кинул заяву. Но так просто он не отвертится и спрос будет с него за беспредел.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus