USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на Гордіюк п'яний водій Volvo скоїв ДТП

8 Березня 2021 22:27
Сьогодні вдень патрульним надійшло повідомлення про ДТП без травмованих, яке трапилося на вулиці Домни Гордіюк у Луцьку.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що водій Volvo 850 не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з Toyota Avensis, який рухався попереду.

Автівки отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками.

Окрім цього, у 44-річного керманича Volvo 850 інспектори виявили ознаки алкогольного сп’яніння, останній пройшов огляд на місці пригоди в присутності двох свідків за допомогою спеціального технічного засобу, який, після проведення тесту, показав – 1, 74 проміле.

На чоловіка склали протоколи за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння), ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП та вилучили посвідчення водія.

Рішення по цій справі, щодо притягнення особи до адміністративної відповідальності та позбавлення права керування, прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 8 Березня 2021 22:44
Це Вольво учора в 23 годині з вимкненим світлом ганяло по місту !
Василь Показати IP 9 Березня 2021 08:57
У потенційних порушників володіння зброєю її вилучають.В даному випадку авто стає зброєю в руках неадекватного водія.Можливо,необхідно вилучати зброю(авто) і напрвляти на аукціон.Порушників,на мою думку.стане значно менше.Сів за кермо п"яним-і пропив машину!!!А штраф-це не серйозно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus