USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку на хабарі затримали працівника лабораторії сертифікації: на підприємстві – обшук

13 Червня 2019 11:37
У Луцьку на хабарі затримали працівника підприємства, яке видає сертифікати відповідності на автомобілі, ввезенні з-за кордону. Та от адвокат, якого не допустили бути присутнім при проведенні слідчих дій наголошує, що правоохоронці працювали без ухвали суду, а це є незаконно.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

На вулиці Вахтанговій у Луцьку правоохоронці закрились зсередини у приватному боксі. Що відбувається за залізними дверима – невідомо. Всередину не пускають ні власників, ні адвоката. Власник приміщення зазначає, що не знає, чому правоохоронці навідались до його орендарів.

«В мене люди орендують один бокс, надають послуги сертифікації. Близько двох годин тому приїхали люди, вони нікого не впускають у приміщення та не показують свої посвідчення. приїхали незаконно на приватну територію і проводять якісь дії», – розповідає власник приміщення.

Як дізнались журналісти, у цьому приміщенні розташоване підприємство «Рівнестандарт», експерти якого займаються видачею сертифікатів безпеки на транспортні засоби. Без цих документів не можна розмитнити авто та поставити ТЗ на первинну реєстрацію в сервісному центрі.

Як зазначив адвокат власника приміщення, правоохоронці не мають ухвали суду, яка б дозволила їм проникати на приватну територію та проводити там слідчі дії.

За кілька годин правоохоронці вийшли з приміщення з пакунками, що у них – розповідати відмовились. Як і відмовились показати адвокату ухвалу суду на обшук.

Як стало відомо згодом, у приміщенні підприємства «Рівнестандарт» затримали на хабарі працівника лабораторії сертифікації.

Детальніше – у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євробидло Показати IP 13 Червня 2019 13:09
Я в шоці з цього адвоката. Адвокате - на твоїй совісті трупи і ДТП які будуть скоєні через непроведення фактичного техогляду. В дану лабораторію ні один ТЗ не заїжджав, все робилося без авто. Здавалися документи і капуста. Крапка. І купа корчів з Литви і Польші їздять в аварійному стані. Адвокате - задумайтеся кого захищаєте.
жлл до Євробидло Показати IP 13 Червня 2019 20:18
Який техогляд? техогляд на легкові авто Яник в 12 році відмінив!!! а порубати бляхарів можна було б усіх без винятку, тоді би плакалися яка погана держава і як знущається з нашого народу!!!
Афроамериканець Показати IP 13 Червня 2019 13:16
Сашко !!!! Роберто!!!! Так не робиться!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus