USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на коронавірус захворіла працівниця «Укрпошти», відділення працює

25 Травня 2020 17:12
В обласному центрі Волині на COVID-19 захворіла працівниця відділення поштового зв’язку, що на проспекті Волі. Незважаючи на це, відділення досі працює.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Наразі жінка перебуває на лікуванні у Волинській обласній інфекційній лікарні. Спочатку працівниця відділення підозрювала грип, але в суботу, відпросившись з роботи, вона зробила тест на коронавірус, який дав позитивний результат.

Також підозра на коронавірус є і у водія відділення, який контактував з хворою, однак наразі ця інформація не підтверджена.

Варто зазначити, що відділення досі працює. Окрім того, редакції стало відомо, що «Укрпошта» відмовляється робити тести працівникам відділення, натомість їм кажуть звертатися до своїх сімейних лікарів.

ІА Волинські Новини зверталося за коментарем до волинської дирекції «Укрпошти», де повідомили, що наразі офіційної інформації з приводу захворювання працівниці відділення немає, однак підтвердили, що тест на COVID-19 жінка здавала. Також у волинській дирекції розповіли, що до медзакладу, де перебуває на лікуванні працівниця відділення, подали запит, аби отримати інформацію про її стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 25 Травня 2020 17:27
«Укрпошта» відмовляється робити тести працівникам відділення" - бо "дуже дешеве" напевно задоволення...
Анонім до Анонім Показати IP 25 Травня 2020 21:57
Аж 300 гривень!!! )))
999 Показати IP 25 Травня 2020 17:34
А якщо завтра виявлять коронавірус у одного з працівників ПриватБанку на Волині, то що може позакривають всі відділення. У нас вже 90% населення Луцька відмінили собі самі карантинні обмеження. Ходять без масок та рукавичок по магазинах, по кафе та барах, і що, хтось їм робить зауваження чи може когось оштрафували. Брєд сивої кобили. Кому той карантин треба.
Анонім до 999 Показати IP 25 Травня 2020 18:36
Не транди. У магазинах всі у масках ходять.
Житель до Анонім Показати IP 25 Травня 2020 21:01
В в сім 23 зайдіть і переконайтесь самі в яких масках і хто ходить. А особливо в гранд волині, де на зауваження де маски, вам просто скажуть ідіть на.ер.
999 до Анонім Показати IP 25 Травня 2020 21:00
По перше грамотій не транди, а тренди, "чмо болотне"!!! А я кажу те, що бачив на свої очі. Називаю для тупих: Магазин Сім 23 «Зручний маркет» вул. Ковельська, буд.2 в 11.00 год. сьогодні повний магазин студентів з медичного коледжу всі без масок; Магазин 23/7 вул. Лесі Українки, 67 стояла до каси черга з яких три чоловіки без масок. Можу назвати ще три чотири магазини, де навіть продавчині маску пересунули на підборіддя і дихають чистим повітрям.
Голос Істини Показати IP 25 Травня 2020 23:13
а чому ніхто не згадує про "покращення" укрпошти, коли в лютому цього року у цбому луцькому відділенні 43010 на Волі зняли захисне скло, чке відділяло операторів від клієнтів?) І ніякий карантин не змусив укрпошту встановити скло знову, а це, до речі, був прекрасний захист від повітряно-крапельних інфекцій Ось в такій країні живемо і раденькі
Голос Істини Показати IP 25 Травня 2020 23:28
а чому ніхто не згадує про "покращення" укрпошти, коли в лютому цього року у цбому луцькому відділенні 43010 на Волі зняли захисне скло, чке відділяло операторів від клієнтів?) І ніякий карантин не змусив укрпошту встановити скло знову, а це, до речі, був прекрасний захист від повітряно-крапельних інфекцій Ось в такій країні живемо і раденькі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus