USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Перевозили людей з Польщі: у Луцьку в лікарні ще троє пацієнтів з підозрою на коронавірус

19 Березня 2020 16:31
19 березня до Волинської обласної інфекційної лікарні поступили ще троє чоловіків з підозрою на коронавірус.

Про це розповів керівник лікарні Руслан Морочковський, інформує Суспільне.

Чоловіки, яких ізолювали, перевозили волинян з Польщі.

Також стало відомо, що громадянин Туреччини, якого госпіталізували з підозрою на коронавірус 18 березня, має високу температуру тіла. Чоловік отримує необхідне лікування. Результату аналізу на коронавірус медики очікують.

Як повідомлялося, у райлікарню в Любешеві доставили 5 чоловіків із підозрою на коронавірус. Усі вони – жителі Закарпатської області, поверталися із заробітків в Росії. В одного з них була температура близько 38 градусів. Прикордонники викликали екстренну службу, ті приїхали і забрали чоловіків в лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Радовец Вася Показати IP 19 Березня 2020 16:42
Добрий зе позвозив заразу зі всього світу.
pattern до Радовец Вася Показати IP 19 Березня 2020 17:13
А що ви пропонуєте? Залишити своїх громадян на призволяще ? Цікаво було б, якби на місці цих людей були б ви. Мене більше дивує відношення наших людей, які з вилави і факелами зустрічають прибувших з-за кордону, так, шо останнім потрібна охорона. Дивує, шо, коли у 5 людей є підозра на коронавірус, то вони намагаються втекти з лікарні, шоб гіпотетично заразити десятки-сотні-тисячі. Дивує, шо батьки не розуміючи серйозності проблеми, випускають дітей збиратись у великі компанії. Приїхав з-за кордону - піду погуляю по Луцьку, пофіг, шо температура 38 і можу бути гіпотетично переносником. Та й взагалі тупість людей дивує. Потрібно було б як у китаї чи євроопі: порушив карантин - штраф. Лише у екстренних випадках на вулицю. Втік з підозрою - розстріляти. Пофіг на гуманізм.
лучанка до pattern Показати IP 19 Березня 2020 18:40
Перевізники, якби мали розум, то одягнули б маски, а не несли потім заразу додому. То все гроші..
pattern до лучанка Показати IP 19 Березня 2020 20:01
Ну так а до чого тут "Зе"? Він заборонив використання масок? Впевнений, шо було проговорено не раз можливість захворіти. Це знову питання до людей і до самих водіїв, які халтно до цьго віднеслись. Смішно, як люди завжди шукають винного у всьому, а самі приходячи додому не миють руки, обіймаються, цілуються і нехтують всіма можливими заходами безпеки при контакті з можливими переносниками. "Та, я точно не захворію, то все придумали".
Отакої Показати IP 19 Березня 2020 16:45
Про що тут всі говорять вже давно.
директор школи Показати IP 19 Березня 2020 16:53
кажуть нам експрес-тести є! Туркові взяли аналіз учора, другу добу не можкть зробити тест? що за безвідповідальна інформація?
Тактак до директор школи Показати IP 19 Березня 2020 18:01
Кажуть і вони вже сьогодні є, проте не сертифіковані, а тому не дозволені до використання, тобто на їх основі не можна встановити остаточний діагноз. Аналізи на коронавірус є двох типів: 1 більш точний та другий через забір крові (імуноглобуліни) не такий точний.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus