USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку на Молоді облаштують сучасний сквер. Фото

18 Вересня 2020 14:19
Аби раціонально використати зелену зону на перехресті проспектів Відродження та Молоді, там запланували облаштувати сучасний сквер.

Про це повідомив у фейсбуці радник міського голови Ігор Поліщук.

Облаштування освітленого скверу, замість темного, розбитого, непривабливого місця, відбудеться в процесі реалізації проєкту щодо капремонту тротуарів на проспекті Молоді.

«Сподіваємось, що і приміщення колишнього кінотеатру потрапить у дбайливі руки.

Проєкт скверу та окремі естетичні й практичні рішення щодо тротуару розробив Левко Давидюк, за що йому дуже дякуємо», – йдеться у дописі Ігоря Поліщука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 18 Вересня 2020 18:11
Що апять! А як же нещодавно відкритий фонтан в центрі міста? Кожен день лучани насолоджуються красою витвору мистецтва цієї балабольної влади
Плятць Показати IP 19 Вересня 2020 10:10
Сучасність полягає в розмаїтості використаних матеріалів для доріжок? В стилістичній розхристаності скверу в цілому? На цілий сквер дві лавочки? Шо сірйозно? Це спроба зробити "не совок". Поки що видно спробу "я художнік, я так віжу". Краще зробіть спробу зробити "для людей".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus