USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцьку на перехресті зіткнулися автівки, одну викинуло на тротуар. Відео

10 Лютого 2024 12:32
Сьогодні у Луцьку на перехресті вулиць Дубнівська – Архітектора Метельницького зіткнулися машина військової «швидкої» і Volkswagen Caddy.

Від удару легковик викинуло на тротуар.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф розповіли, що бригади медиків виїжджали на виклик щодо ДТП з постраждалими.

Тілесні ушкодження отримали двоє людей.

12-річну пасажирку власним транспортом відвезли у Волинську обласну дитячу лікарню. Медики швидкої після надання допомоги госпіталізували чоловіка.

Медичний директор з хірургічної роботи Волинського обласного територіального медобʼєднання захисту материнства і дитинства Ігор Дородних розповів, що дитині надали усю необхідну допомогу.

Як пише Суспільне, внаслідок зіткнення двох автомобілів по вулиці Дубнівська у Луцьку травмувався 44-річний чоловік і 12-річна дівчинка.Як розповіла старша інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Анна Павловська, аварія сталася орієнтовно об 11:15 10 лютого.

За попередньою інформацією водій автомобіля Volkswagen не надав перевагу в русі «швидкій», яка рухалася із проблисковими маячками.

Травмовані чоловік і дівчинка були у Volkswagen. Їх доставили до лікарні. Водій іншого автомобіля не постраждав.

За даними правоохоронців обидва водії були тверезі. Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Знаю Показати IP 10 Лютого 2024 14:38
Це не швидка 100%дозволів на спеціальних сигнали не має А навіть якщо і має, то не може створювати аварійні ситуації. Хай суд справедливо все вирішить Шкода водія білого авто.. Віримо у справедливість..
Ого Показати IP 10 Лютого 2024 14:46
Я впевнений, що "швидка" немає ніяких доків" А водій повинен мати відповідні категорії в посвідченні водія. І взагалі на ведуть лад з тими незрозумілими авто, на дивних номерних знаках.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus