USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку на підприємстві пів року не платили людям зарплату

22 Вересня 2020 15:11
У Луцьку підприємство «М.Ж.К.» заборгувало більше мільйона гривень своїм працівникам.

Про це повідомляє пресслужба Управління Держпраці у Волинській області, передає ВолиньPost.

Управління Держпраці у Волинській області виявило порушення вимог законодавства про працю щодо строків виплати заробітної плати на ТзОВ «М.Ж.К.». Контрольний захід провели через зверненням працівників підприємства.

Встановили, що на підприємстві є велика заборгованість із виплати зарплати перед працівниками – більше мільйона гривень. Керівництво підприємства не виплачувало заробітну плату працівникам більше шести місяців. Також 19 працівникам, які звільнилися, не виплачено кошти при звільненні. Заборгована сума перед звільненими працівниками складає більше п’ятисот тисяч гривень.

За результатами контрольного заходу керівнику підприємства вручили припис щодо усунення виявлених порушень. Суб’єкта господарювання, який допустив порушення трудового законодавства, притягнуть до відповідальності.

Матеріали інспекційного відвідування передали у правоохоронні органи щодо відкриття кримінального провадження.

Зауважимо, що компанія «М.Ж.К.» ще з 90-х років займалася вивезенням відходів у густозаселених районах Луцька. У липні минулого року Луцька міська рада вирішила розірвати договір на утримання будинків та прибудинкових територій із «М.Ж.К.».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
лучани Показати IP 22 Вересня 2020 15:35
За що вони півроку жили?... Працівники робили вигляд що працюють, а керівники що нараховують. Один одного вартують.
Олександр Показати IP 22 Вересня 2020 16:52
Це як потрібно до себе самого ставитися, щоб півроку ходити за так...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus