USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку на ремонт будинків, які постраждали від обстрілу, виділили мільйон гривень

24 Жовтня 2022 11:57
Один мільйон гривень виділила Луцька міська рада на ремонт дванадцяти будинків, які постраждали внаслідок суботнього обстрілу.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради.

Луцький міський голова Ігор Поліщук висловив вдячність енергетикам, зокрема працівникам «Волиньобленерго», «Укренерго», які працюють вже третю добу та усувають наслідки обстрілів. Також міський голова пояснив, чому не було інформації з приводу ліквідації наслідків ракетного обстрілу в суботу. Річ у тому, що з міркувань безпеки не можна публікувати всю інформацію, необхідно поставитися до цього з розумінням, адже безпека – це питання номер один.

Читати ще: У Луцьку вибухом пошкодило будинок та постраждала людина

«Унаслідок ракетного обстрілу постраждав один працівник, який був на енергетичному об’єкті. Він отримав опіки. Сьогодні чоловік перебуває в лікувальному закладі, його життю нічого не загрожує. Окрім того, руйнувань зазнали дванадцять приватних житлових будинків, у семи пошкоджено дах. Наші працівники ще в суботу оперативно виїхали на місце. Всі пошкодження, які були критичні, тимчасово відремонтували, замовили вікна, почали ремонтувати дахи», – поінформував міський голова.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus