USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку на Соборності затримали чоловіків з наркотиками

25 Січня 2023 14:17
Сьогодні у Луцьку до патрульних звернувся громадянин, який розповів про двох чоловіків, які, ймовірно, шукають наркотичні речовини та, можливо, мають їх при собі. Заявник надав поліцейським фото цих осіб та наголосив на тому, що вже неодноразово бачив, як вони шукають наркотичні речовини на одній із вулиць міста.

Про це повідомили у патрульній поліції області.

Інспектори передали опис чоловіків усім екіпажам. Згодом схожих за орієнтуванням громадян виявили на проспекті Соборності.

Згідно зі ст. 34 Закону України «Про Національну поліцію» охоронці правопорядку провели поверхневу перевірку. Під час неї виявили порошкоподібну речовину, схожу на наркотичну та прилади для її вживання.

Для встановлення всіх обставин на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всім Показати IP 25 Січня 2023 14:47
У поліції своїх наркотиків немає ?
Дідо до Всім Показати IP 25 Січня 2023 18:10
Ти такий дотепний! Аби щось ляпнути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus