USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Луцьку на впорядкування МАФів та тимчасових споруд потрібно 2 млн

20 Листопада 2019 17:15
На реалізацію програми впорядкування малих архітектурних форм та різноманітних тимчасових споруд у Луцьку потрібно 2 мільйони гривень на 2020 рік.

Про це йшлося 20 листопада під час засідання виконавчого комітету міської ради.

Зазначається, що на сьогоднішній день на території Луцької міської територіальної громади розміщуються незаконно встановлені тимчасові споруди, малі архітектурні форми та різноманітні конструкції – кіоски, літні майданчики, гаражі, сараї, паркани, обмежувачі руху автотранспорту тощо. Зовнішній вигляд таких об’єктів створює непривабливий, захаращений вигляд території міської територіальної громади. Дуже часто вони розміщені хаотично на зелених зонах, тротуарах, спортивних та дитячих майданчиках, інженерних комунікаціях та створюють суттєві незручності для мешканців територіальної громади

Натомість програма передбачає основні пріоритети, цілі і способи впорядкування міського простору, покращення благоустрою території громади через демонтаж таких об’єктів, які розміщені з порушенням вимог Правил благоустрою міста Луцька.

Загальний обсяг, необхідний на її реалізацію, становить 2 мільйони гривень.

Окрім того, директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська поінформувала, що до правил благоустрою міста планують внести зміни. З її слів, в багатьох ОСББ люди поблизу будинків ставлять паркани та роблять грядки, а це своїми силами усовують муніципали, хоча це можуть робити ОСББ, і міський бюджет не нестиме витрат.

Відтак, виконком погодив програму, затвердити її має сесія міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
2 Показати IP 20 Листопада 2019 17:46
Знести бульдозером буде набагато дешевше!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus