USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку готують єдиний графік знесення незаконно встановлених МАФів

20 Червня 2017 13:57
Депутати Луцької міської ради готуються затвердити графік почергового знесення малих архітектурних форм, які незаконно встановлені. Так обранці громади хочуть показати чітку схему роботи, аби не виникало відчуття несправедливості, мовляв, одні зносять, а інші ні.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 20-го червня.

Голова комісії Олександр Козлюк зауважив, що раніше знесення МАФів мало хаотичну послідовність у різних районах міста, що створювало невдоволення в людей. Він запропонував усім підготувати пропозиції для формування єдиного списку знесення.

«Нам необхідно розробити якусь систематику проведення робіт із демонтажу, адже люди висловлюють невдоволення, мовляв, в одному районі демонтували, а в іншому не беруться. Тому потрібен чіткий графік виконання робіт, аби лучани бачили послідовність. Пропоную усім членам комісії та працівникам муніципальної поліції підготувати свої пропозиції, аби ми сформували таку єдину систему», - запропонував Козлюк.

Його ініціативу підтримали одностайно.

Також учасники засідання рекомендували під час сесійного засідання перерахувати муніципальній дружині 61 тисячу гривень на проведення відповідних робіт. Зауважимо, що це кошти, які надійшли торік за зберігання демонтованих МАФів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
11 Показати IP 20 Червня 2017 14:13
Можливо це кошти сиротинській на подорож до Європи
123 Показати IP 20 Червня 2017 19:53
Ви задовбали вже своїм демонтажем, позносили гаражі, зараз на їх місці купи сміття. Біля університету прибрали кіоски «Луцькпреси» зараз на їх місці фастфуди та кава і це біля школи, наші діти вживають цю шкідливу їжу. Займіться вже накінець якимось ділом! Ваш демонтаж вже всім поперек горла!
Дід Петро Показати IP 20 Червня 2017 21:31
На ато хлопцям грошей немає Вечно просять . А на всякі дурниці то бистро находяться .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus