USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У розміщенні луцьких МАФів вбачають корупцію

21 Листопада 2016 20:30
Прокуратуру області просять звернути увагу на те, як у Луцьку зносять старі і ставлять нові МАФи.

Про це стало відомо під час брифінгу представників Консультативної ради при прокуратурі Волинської області сьогодні, 21 листопада.

Так, член ради Ігор Левчук переконує: в місті з цим проблема.

«Маємо серйозну ситуацію корупційного характеру щодо знесення МАФів, та того, як на їх місці з’являються МАФи інших людей, щоб поза конкурсом придбати землю. Тому ми акцентуємо на цьому увагу прокурора і, сподіваємося, що це виллється в кримінальне провадження», - пояснює він.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що члени робочої групи та члени виконкому дозволили встановити на вулиці Винниченка замість знесеного кіоску «Луцькпреси» торговельний павільйон, де торгуватимуть кондитерськими виробами, синові депутата Луцької міськради Євгенія Ткачука. Крім того, свого часу заступник Луцького міського голови Сергій Григоренко заявив, що деякі члени робочої групи з погодження місця розташування та функціонування тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Луцька відстоюють власні бізнесові інтереси.

Згодом стало відомо, що для того, аби встановити кіоск того ж таки Олександра Ткачука та його бізнес-партнера Богдана Линника, зрізали дерева та перемістили комунікації. А ще цим же бізнесменам під час однієї з сесій депутати дозволили викупити землю під іншими об’єктами нерухомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 21 Листопада 2016 22:18
Дуже надіюся що це не тільки виллється в кримінальне провадження, а й буде реальне покарання з конфіскацією та демонтажем. Нехай там взагалі нічого не буде! Да, і за Буратіно теж ніхто не забув!
4 Показати IP 22 Листопада 2016 07:15
3коли вже той Женік нажереться разом з Бодькою, невже нема нічого святого, куди дивиться міліція

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus