USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку на вулиці Лесі Українки сталася бійка, одного молодика затримали

18 Березня 2024 10:36
17 березня ввечері у Луцьку на вулиці Лесі Українки сталася бійка між кількома юнаками. Очевидці події були змушені викликати поліцію та швидку допомогу.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів свідків, учасники бійки кричали та нецензурно лаялися, а також застосовували фізичну силу один до одного. Коли на місце події приїхала поліція, то один із дебоширів поводив себе агресивно. Його доставили у відділок.

Читати ще: Кидав яйця у вікна, бігав коридорами та лякав охоронця: в Луцьку чоловік хуліганив у ліцеї

У мережі оприлюднили відео з бійкою.

«Скільки можна? Сьогодні країну обстрілюють шахедами, а вони бʼються...Нехай місто знає своїх «Героїв». І так кожного дня...», – написала лучанка, яка зазнімкувала подію.

У пресслужбі патрульної поліції розповіли, що на місці події працювала рота тактико-оперативного реагування. Правоохоронці, які прибули за викликом, встановили всі обставини події та осіб. Під час спілкування один із юнаків почав агресивно себе поводити, нецензурно спілкуватися та продовжувати кричати. На вимогу працівників поліції документи не показував. Його було затримано та доставлено до Луцького РУП.

Читати ще: Кілька разів штрикнув ножем брата: волинянина судили за п'яний дебош

На правопорушника склали адмінматеріали за ст. 2 ст. 178 та за ст. 173 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
232 Показати IP 18 Березня 2024 12:17
Ця вулиця останнім часом у вечірній час являє собою місце збіговиськ молодіжних зграй. "Підігрівшись" розливною "П'яною вишнею" наш нічим не зайнятий цвіт нації починає демонструвати своє павіаняче домінуванняї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus