USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку накрили два гральні заклади

8 Листопада 2017 08:29
У Луцьку заблокували два гральні заклади Золота підкова мережі М.С.Л., інформує ВолиньPost.

Таку акцію вони влаштували 7 листопада.

Як йдеться у повідомленні громадського формування "Національні дружини", заклади розташовані за адресами: пр. Молоді 5 та вул. Лесі Українки 2, займалися наданням послуг грального бізнесу, який в Україні заборонений з 2009 року.

Як відомо, головним акціонером лотерейного оператора М.С.Л. є компанія Альфа-груп, що вважається головною тіньовою розрахунковою компанією у фінансових оборудках Кремля.

Гроші, зароблені в Україні, Альфа-груп виводить у Росію, де їх використовують, зокрема, для фінансування армії РФ і терористів, які вбивають українців, анексували Крим і окупували частину Донбасу, - заявили активісти.

Проте, незважаючи на санкції РНБО і на відверту антиукраїнську діяльність, лотерейний оператор М.С.Л. продовжує працювати в Україні. Тому, щоби припинити цю злочинну діяльність, Національний Корпус закликає патріотів долучитися до акції щодо блокування відділень М.С.Л. по всій Україні, адже це наша з Вами спільна справа, - заявили у Національних дружинах.

Учасники формування близько трьох годин блокували приміщення закладів. Опісля приїхала поліція та опечатала їх. Ведуться слідчі дії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
петро Показати IP 8 Листопада 2017 08:41
що ж це відбувається, гральний бізнес заборонений вже 8 років, а заклади працюють десятками по всьому місту, з другої сторони влада получає відкати і нічо не робить, а різні доморощені бандюки вламуються в ті заклади і вандалять. Безпредел.
лучанин до петро Показати IP 8 Листопада 2017 10:30
Внесу роз'яснення.. на справді ЗОЛОТА ПІДКОВА ніколи не належала до МСЛ.. Вони (МСЛ) у підпіллі після попадання у список Порошенка. Всі гральні заклади які сьогодні благополучно працюють всього навсього діляьтся з аваковим, за що поліція їх кришує.. Яким боком МСЛ? Колись зроблена копія з ліцензії (яка доречі давно протермінована) вісить для замилювання очей у холі в куточку споживача.. от і все) І по великому рахунку всі ігрові заклади які у нас відкриті є НЕ ЗАКОННИМИ!!!!!!!! Крім того всі оператори на ринку є проросійські!!! Гроші йдуть в офшори до Росбізнесменів!!! І керівництво країни свідомо не просуває роботу з видачею ліцензій ..бо вони прикормлені (в долі ).. Активісти і поліція накриває і закриває лише ті заклади, які діляться з Арсенчиком...
лучанин до лучанин Показати IP 8 Листопада 2017 11:25
які НЕ ДІЛЯТЬСЯ!!! (пропустив саме головне))
Грузін Показати IP 8 Листопада 2017 08:52
Аха ха та цих лотерей по Луцьку як гі?на, хайби ще завітали до Троянди там теж місце скупчення гральників,задротів, алкашів, і наркоманів.
Вася Показати IP 8 Листопада 2017 09:11
в балаклавах злочинці!, і поліція їх має притягнути до відповідальності!!
Панацея Показати IP 8 Листопада 2017 11:12
Не бачу нічого поганого в гральному бізнесі. Він навпаки - як небезпечений вірус, який знищує слабких. Здорові адекватні люди розуміють, що там нічого не виграєш. А ті хто надіються виграти - явно психічно нездорові.
Лучанка до Панацея Показати IP 8 Листопада 2017 11:34
Те, що "ті хто надіються виграти - явно психічно нездорові. " - зрозуміло, але погано тут те, що ці люди можуть грати на всі гроші, що є в його сім"ї, незважаючи на потреби сім"ї.
НЕЙТРАЛ Показати IP 8 Листопада 2017 12:32
НІЧОГО РОЗУМНОГО Я НЕПРОЧИТАВ ВІД ЖОДНОГО ДОПИСУВАЧА КОМЕНТАРІВ.МОЯ ДУМКА ТАКА ЩО ПРОКУРОРИ ЮРИСТИ І СБУ ПРОСТО С?ИКУНИ.ТАМ БАБЛО КРУТИТЬСЯ ВЕЛИКЕ І ПЕВНО ДОГОВОРНЯК КОНКРЕТНИЙ.ЗА ТИЖДЕНЬ МОЖНА ПРИБРАТИ ВСІ ДЕГРАДАТОАВТОМАТИ.
Іди до НЕЙТРАЛ Показати IP 8 Листопада 2017 13:07
попрацю в прокуратурі чи сбу і наведи порядок

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus