USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцьку нехлюї забруднювали дорогу нечистотами. Фото

12 Листопада 2018 14:53
Лучан, які зливали нечистоти на дорогу, виявили працівники муніципальної варти.

Зливну трубу жителі вулиці Довженка,6 вивели на територію загального користування, де ходять люди та їздять автомобілі, замість того, щоб зливати в каналізацію.

Інспектори склали на порушників адміністративний протокол за ст. 152 КУпАП за порушення п.п. 2.5.5.1.1. «Правил благоустрою міста Луцька».

Тепер нехлюям доведеться сплатити штраф у розмірі від 340 до 1360 гривень. Його розмір визначить адміністративна комісія за їх місцем проживання.
Як повідомлялося, у Луцьку спіймали жінку, яка зливала каналізаційні відходи у канави центрального парку,
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Це Показати IP 12 Листопада 2018 15:16
свинюки! І в Луцьку таких не бракує. Хай ще муніципальна варта, чи екологічна інспекція зазирне до ставочка, що відразу за будинком №1 вул. Янки Купали. Там на ставку живуть лебеді, чайки, навіть бобри такий собі невеличкий природний заповідник утворився.Кілька років тому все було завалене сміттям, то люди з кількох будинків розчистили і повивозили, було кілька років чисто, а зараз свинюки знову завалюють сміттям, деякі хоч органічними відходами - зіллям, то ще півбіди, а свинюки з цього ж будинку №1 Янки Купали, побутове сміття викидають, вибачаюсь і засрані памперси теж, щей періодично його запалюють. Ще трохи і знову виросте стихійне сміттєзвалище, замісь зеленого куточка в середмісті. Сто разів казалось - реакції нуль, а в кущах сидіти і їх стерегти, щоб зняти на відео і були докази нема часу і змоги(((
Ага Показати IP 12 Листопада 2018 17:49
Головний нехлюй Луцька це "Луцькводоканал" і чиновники які покривають його злочинну діяльність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus