USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку нові тролейбуси за 5 днів наїздили по тисячі кілометрів

27 Жовтня 2020 18:37
Майже по тисячі кілометрів наїздили два нових тролейбуси за п’ять днів роботи.

Про це розповів Суспільному директор Луцького підприємства електротранспорту Володимир Пуц. На маршрут нові машини виїхали 22 жовтня.

У автопарку підприємства нині 52 тролейбуси. Два нових курсують маршрутами № 15 і 15А. Їх купили за програмою «Міський тролейбус», вартість одного – 4 мільйони 800 тисяч гривень, каже Володимир Пуц.

«Це – кошти, які будуть віддані під низький відсоток. 1,7% річних. Порядок повернення: перші 5 років не повертаються. А далі – рівномірно протягом 20 років. Це за кошти «Європейського інвестиційного банку», звичайно, співфінансування», – каже директор підприємства електротранспорту міста.

Сьогодні на маршрутах – 45 тролейбусів, каже директор міського підприємства електротранспорту Володимир Пуц. Щоб забезпечити місто транспортом, старі машини постійно ремонтують. Більшості транспорту в автопарку від 12 до 35 років.

«Ремонт одного тролейбуса вартує від 10 до 15 тисяч гривень на місяць, залежно від поломки. Нині на технічному огляді тролейбус, якому майже 30 років», – каже майстер Олександр Ільницький.
«Перевіряється обладнання, передня підвіска, задня, перевіряється задній міст, змазується усе. Міняються контакти, Перевіряється усе і тролейбус знову виїжджає на лінію», – каже майстер.

Згідно з договором, решту нових тролейбусів Луцьке підприємство електротранспорту отримає до кінця серпня наступного року. Усього – 27 машин. Йдеться про 27 нових машин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2020 18:43
Молодці! Саме воно для покращення поширення ковіду серед населення Луцька!
Анонім до Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2020 21:33
Та кому ти потрібен. Ходи пішки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus