USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – новий начальник управління охорони здоров'я

27 Вересня 2019 15:57
У Луцьку призначили нового начальника управління охорони здоров’я замість звільненого Миколи Якимчука.

Про це йдеться у розпорядженні в.о. мера Луцька Григорія Пустовіта.

Нагадаємо, Миколу Якимчука звільнили з його ініціативи. Тепер же управління очолив Віктор Глухманюк, який раніше обіймав посаду заступника.

Віктору Глухманюку встановили із 27 вересня надбавку за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанка Показати IP 27 Вересня 2019 16:28
то ви вже визначтесь - за високі досягнення чи за виконання особливо важливої роботи..А та структура, взагалі. потрібна? на одну лікарню і кілька поліклінік тримати цілий штат посадовців?!
Ідіот до лучанка Показати IP 27 Вересня 2019 17:17
В Луцьку пологовий будинок, три звичайних поліклініки, дитяча поліклініка зі стаціонаром, стоматполіклініка, три амбулаторії і міська клінічна лікарня.
До лучанки Показати IP 27 Вересня 2019 17:16
Ця контора успішно доїть не лише бюджет держави, а й лікарів з медсестрами.
санітар Показати IP 27 Вересня 2019 17:19
Лікар на такій посаді - це повна дискваліфікація. А словосполучення "високі досягнення" чи "особливо важлива робота" взагалі шокує.Що це за філологічні піруети? Усі досягнення в лікарні, на операційному столі. А в кріслі чиновника, який давно забув, як поміряти температуру, які можуть бути досягнення? Нонсенс!!!
Анонім Показати IP 27 Вересня 2019 18:17
Якось довелося мені потрапити у цю контору.Відвідувачів не було зовсім. я чкуала пана Якимчука в приймальні протягом пів години. Весь цей час пан Якимчук з колегами в сусідньому кабінеті на повен голос читали обговорювали газетну статтю про те , що лікар в Ьританії щорічно отримує 10 млн грн. Пройшов час і пан начальник згляеувся на мене.На моє питання він нахамив і заявив , а що ви хочете лн у Бритианії лікар отримує........Так то ж лікар. І за роботу., а ви чиновник від якого немає толку...
лучанка до Анонім Показати IP 28 Вересня 2019 16:32
в медичних закладах є свої керівники. це управління ,напевно, з трьох чоловік для прийому звітів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus