USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Чи встановлять у луцьких лікарнях термінали?

20 Квітня 2017 17:21
Із встановленням у приміщеннях лікарень на території міста банківських терміналів, аби охочі могли відразу в шпиталях переказувати кошти з благодійною метою, виникли труднощі.

Про це розповів заступник керівника управління охорони здоров’я Луцької міської ради Віктор Глухманюк 20 квітня під час засідання постійної комісії міськради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Він зазначив, що протягом трьох місяців від подачі ініціативи не вдалося налагодити контактів, зокрема, із «Приватбанком» щодо встановлення таких терміналів.

Народні обранці, своєю чергою, піддали сумніву цю тезу. Так, депутат Борис Смаль розказав, що свого часу заходив до одного із відділень «Приватбанку» в Луцьку, на Волі, із запитанням, чи можлива співпраця між банком і лікарнями щодо розміщення терміналів для благодійних внесків. Керівник відділу обслуговування корпоративних клієнтів повідомив його, що проблем із встановленням терміналів у шпиталях у банку не виникне.

Тому депутати запропонували управлінню охорони здоров’я переглянути проект, за необхідності доопрацювати його та звернутися із відповідними питаннями безпосередньо до керівництва банків.

Додамо, що українська медицина на разі перебуває в такому стані, коли без благодійних сплат фактично не може обійтися, особливо у випадках тяжкохворих осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
777 Показати IP 20 Квітня 2017 19:33
Якщо Смаль зі своєї кишені оплачуватиме експлуатацію терміналу, та покриватиме послуги банку - то хоч завтра встановлять. А так - нема дурних зайві гроші викидати
відвідувач Показати IP 20 Квітня 2017 20:53
а комісію хто сплачувати буде? до встановленої суми автоматично додаються % банку. і навряд чи хтось з бацієнтів захоче сплачувати лишні грн на благо/прибуток банку. у кожній полікініці є каса, де касир видає квитанцію!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! а кошти отримані від пацієнтів, в кінці кожного операційного дня, здаються в банк. а те, що пацієнти кладуть у кишені медиків-інша історія.
КБ Приватбанк Показати IP 21 Квітня 2017 09:54
17 березня 2017 року Виконком ЛМР надав рішення про надання оренди в ЛМКЛ для встановлення терміналу від КБ Приватбанку. До 15 травня термінал повинен запрацювати в КЗ ЛМКЛ. І не зав відділенням КБ Приватбанку дає дозвіл на встановлення терміналу, а центральний офіс в м. Дніпропетровськ. І для банківської структури не важливе бажання депутатів, а конктетрий прорахунок дохідності даного терміналу.
читач Показати IP 21 Квітня 2017 14:00
Хай благодійні фонди тими питаннями переймаються. То ж їм гроші на рахунки будуть надходити через термінали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus