USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку обіцяють кадрові рішення щодо керівників збиткових КП

7 Вересня 2016 09:55
Після звіту про діяльність тих комунальних підприємств, які працюють зі збитками, ухвалюватимуть кадрові рішення щодо їхнього керівництва. Так, місто може лишитися без КП «Парки та сквери міста Луцька».

Це підприємство підвищило витрати на утримання адміністративного апарату на 38,8%, а збитки підприємства протягом шести місяців цього року становили 343 тисячі гривень. Розмір кредиторської заборгованості підвищився на 379 тисяч гривень.

Перший заступник міського голови Тарас Яковлев зауважив, що до цього КП виникає найбільше питань, тож хотілося б почути конкретні пропозиції від керівника підприємства. Натомість «Парки та сквери міста Луцька» нарощує борги, а коштів, які виділяють з міського бюджету, недостатньо, щоб підприємство нормально працювало. До того ж, зі слів посадовця, не надто влаштовує і те, як підприємство виконує роботи.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк зазначив, що під час наступного засідання виконкому заслухають звіт керівника комунального підприємства і ухвалять щодо нього кадрове рішення. Аналогічно вчинять щодо іншого КП, що працювало зі збитками – «АвтоПаркСервіс», яке, мовляв «заробляє копійки». Перспективу подальшого функціонування КП «парки та сквери міста Луцька» міський голова піддав сумніву, зауваживши, що, можливо, таке підприємство непотрібне місту, а в майбутньому оголошуватимуть тендери і впорядкуванням клумб чи косінням трави займатимуться приватні фірми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петро Показати IP 7 Вересня 2016 11:25
Трикуша попруть? ну не вірю я в це

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus