USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку облаштують 3 сучасні футбольні поля

27 Грудня 2017 16:24
Три нові сучасні футбольні поля планують облаштувати на вулиці Писаревського у Луцьку.

Про це йшлося 27 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

Так, члени виконкому проголосували за дозвіл на заключення договору між ДЮСШ №2 та ФК «Волинь» щодо облаштування футбольних полів на вулиці Писаревського, адже дозволить розвивати футбол, а також забезпечить умови для ведення здорового способу життя.

Як повідомив депутат міської ради Микола Дендіберін, проектно-кошторисна документація з будівництва полів буде готова до кінця січня. З його слів, на вулиці Писаревського побудують 3 футбольних поля параметрами 105 на 60 метрів, 62 на 42 та 42 на 22, біля них облаштують роздягалки, також планують зробити освітлення та автоматичний полив.

«На футбольних полях займатимуться 350 дітей з футбольного клубу «Волинь» та 150 дітей з ДЮСШ №2», - зазначив депутат.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник управління освіти Зіновія Лещенко розповіла, що договір передбачає партнерські умови для обох сторін щодо організації, фінансування, технологічного процесу облаштування поля. Фінансувати облаштування футбольних полів буде футбольний клуб «Волинь», оскільки вони мають кошти від FIFA, окрім того, до облаштувань футбольних полів долучатимуться меценати.

Вона висловила сподівання, що через 1,5 роки на футбольних полях займатимуться діти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus