USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку обстежили дитсадок, у якому мерзли діти. Повідомили результати

3 Грудня 2020 20:56
Працівники ДКП «Луцьктепло» проаналізували теплові мережі, до яких підключений заклад дошкільної освіти № 24.

Про результати обстеження Суспільному розповів речник підприємства Антон Безносиков.

Поривів мережі чи порушень у роботі котельні комісія не виявила. Зі слів речника тепловиків, питання низької температури в кімнатах цього дитсадка розглядали на одній із комісій Луцької міської ради ще у 2018 році.

«Тоді наші працівники виявили, що внутрішні мережі засмічені, рекомендували зробити промивку. Для цього адміністрація закладу мала до нас звернутися, або самостійно це вирішити. До сьогодні такого звернення не було до нас», – розповів Антон Безносиков.

Спільно з тепловиками садочок оглянули також інженери управління освіти. «Одним зі шляхів до покращення ситуації може бути гідрохімічне очищення труб. Будемо ініціювати, щоб це зробити зараз. Вартість – близько 100 тисяч гривень», – каже начальниця міського управління освіти Зіновія Лещенко.

Зі слів головної освітянки міста, на наступне сесійне засідання міської ради внесуть пропозицію передбачити гроші на очищення труб у ДНЗ № 24. Надалі, каже головний інженер управління освіти Луцької міської ради Юрій Коцур, подаватимуть пропозицію профінансувати з бюджету 2021 року розробку проєкту капремонту тепломережі та утеплення будівлі всього дитсадка.

Телефоном батько одного із вихованців дитсадка, Олександр Гаврилюк розповів, що сьогодні зранку температура в групі була +17.

Нагадаємо, напередодні, батьки скаржилися на холод у кімнатах дитсадка. В окремих приміщеннях було +15. Влітку в ДНЗ провели модернізацію системи теплопостачання – встановили індивідуальний тепловий пункт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Свідок Показати IP 3 Грудня 2020 23:25
Холод, це неодин недолік, ще завідуююча, ДУЖЕ ЕКОНОМИТЬ, на освітленні, діти в групах сидять до сутінків, без освітлення. Вихователі кажуть, їм заборонено включати поки непотемніє зовсім, а діти портять зір. Завідуююча, ходить по дит. закл. без маски, на зауваження, реагує : мій заклад, як хочу так і хожу.
Юра Рабон Показати IP 4 Грудня 2020 08:41
Сто тисяч на очищення труб???!!! В садку??? Ото крадуть!!!
Василь Показати IP 4 Грудня 2020 08:42
А де докази,що труби дійсно зашламовані??Те,що мозги в чиновників на роботу і відповідальність зашламовані з 18р-це видно.
Василь Показати IP 4 Грудня 2020 10:09
Не показано акт обстеження системи теплопостачання,хто його підписав??Повинен бути представник Луцьктепло,представник відділу кап. будівництва,тех. представник від освіти,представник фірми по встановленню АІТП.Щоб зафіксувати зашламованість -то необхідно зняти хоч декілька радіаторів в різних кінцях дитсадка і встановити факт.А поки-що тільки версія!!!!І скільки оплачено за встановлення і наладку АІТП київській фірмі???То киівська фірма.то італійська-подалі від очей лучан .щоб не бачили відкати.
сантехнік Показати IP 4 Грудня 2020 14:42
то може не мити старі, на ті гроші нові купимо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus