USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку обстріляли покинутий після ДТП Mercedes

5 Серпня 2019 22:32
У центрі Луцька на кільці біля історичного факультету Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки декілька днів стоїть автомобіль без державних номерних знаків.

У поліції розповіли деталі інциденту, пише Район.Луцьк.

Так, повідомили, що водій Mercedes Benz вчинив аварію, зіштовхнувшись із Skoda Fabia, залишив авто та втік з місця пригоди. Через деякий час невідомі обстріляли залишений транспортний засіб, ймовірно, з пневматичної зброї.

Автопригода трапилася у п’ятницю, 2 серпня. Однак, обстріляне авто звідти забрали лише сьогодні.

Начальник патрульної поліції у Волинській області Андрій Крутень розповів, що власник авто Mercedes Benz, котрий був винуватцем аварії, покинув місце пригоди.

«Там відбулась дорожньо-транспортна пригода за участі Mersedec benz та Skoda Fabia. Прибувши на місце події, працівники патрульної поліції встановили, що авто має механічне пошкодження. Водій Mersedec benz зник з місця події. Працівники патрульної поліції зробили всі заходи щодо документування цієї події, аби в майбутньому встановити водія та притягнути його до адміністративної відповідальності, як за ДТП, так і за залишення місця ДТП», - розповів правоохоронець.

Також він додав, що авто було на іноземній реєстрації, тому наразі важче встановити власника транспортного засобу.

«Номерні знаки з автівки зняті. Наразі особу водія, котрий вчинив аварію, не встановили. У зв’язку з тим, що авто було на іноземній реєстрації, то заходи щодо встановлення власників є дещо утрудненими. Ми відсилаємо відповідні запити, щоб знайти водія, котрий в той момент користувався тим транспортним засобом», - повідомив Андрій Крутень.

За словами правоохоронця, після того, як водій залишив місце аварії, автівку ймовірно обстріляли з пневматичної зброї. Однак, наразі поліція встановлює усі обставини події.

«Пізніше повідомили, що цей припаркований автомобіль має кульові отвори. Насправді це не кульові отвори, і це не вогнепальна зброя. Швидше за все, це був звичайнісінький пневмат. Наразі транспортний засіб забрали з місця події та з’ясовують всі обставини. Проте, наразі підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за наявністю ознак кримінального правопорушення немає», - додав поліцейський.

За його словами, про відповідальність за обстріл зможуть говорити лише тоді, коли встановлять всі обставини справи.

«Треба дізнатись, що спонукало людей до пошкодження транспортного засобу, їхні мотиви. І тільки тоді можна говорити про кваліфікацію їхніх дій», - зауважив Андрій Крутень.

За інформацією сектору комунікації поліції Волинської області, станом на післяобідню пору 5 серпня через виявлену в мережі Інтернет інформацію щодо можливого обстрілу автомобіля Mercedes-Benz, поліція відомості внесла до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
наразі Показати IP 5 Серпня 2019 23:24
я напишу свою думку. Отже наразі поліція розбираєтся наразі у тому, що наразі не встановлено з якої зброї наразі стріляли в авто.Причиною того є наразі тільки три отвори з правого боку. Наразі видно тільки розбитий кузов з лівого боку, але не видно в той самий час,тобто наразі чим зроблені діри з правого боку. Наразі хочу тільки донести до читачів, щоб таких скрибів як той який писав цю інформацію не тільки наразі, але назавжди понесло геть з редакції цієї газети.
Вальдемар Показати IP 6 Серпня 2019 01:53
Зачекайте!!! А чому водій Мерседеса винний, якщо він рухався зі сторони Огієнка??? Шкода мала його пропустити, ВЧІТЬ ПРАВИЛА ПДР!!!
Ага до Вальдемар Показати IP 6 Серпня 2019 21:40
Написав комент і відразу опозорився. З таким знаннями пдр якраз до першого кільця доїдеш....або до першого посту дпс.
Агага до Ага Показати IP 7 Серпня 2019 17:22
Так все таки хто звідки їхав?. Бо якщо судити по попередній новині то мерседес їхав з огієнка, відповідно він надає перевагу в русі тим хто їде по колу, а ті хто їдуть з шопена ( шкода) надають перевагу в русі всім ТЗ. То звідки їхав мерс, що його зробили винним
Тор Показати IP 6 Серпня 2019 06:42
Це називається словесний по**с. Лікуванню не піддається.
Люди добрі Показати IP 6 Серпня 2019 07:11
Чому водій цього автомобіля став винуватцем цієї дтп?
Людина добра до Люди добрі Показати IP 6 Серпня 2019 21:43
Тому що незнав ПДР, або знав та був пяний і мозок не зміг їх згадати а може просто зловив гаву.
FRM Показати IP 6 Серпня 2019 08:30
Та консерва в той же день мала бути на штрафмайданчику.а не перешкоджати і без того затрудненний рух.Почекали б ше день і прийшлося взагалі пожежну викликати.Хлопці молодці.поступили гуманно.
Прсто Показати IP 6 Серпня 2019 08:42
Водію фабії треба було забрати мерс.
Євробидло Показати IP 6 Серпня 2019 08:42
Мені здається, чи при колишніх ментах - просто викликали слідчого і слідчо - оперативну групу, які в вскрили авто, всередині виявили би патрони, навколо авто пошукали би гільзи і записи з відеокамер.....но по крайній мірі не говорили би брєд типу "недостатньо інформації, потрібно розібратися".
До Вальдемар Показати IP 6 Серпня 2019 09:33
Друже вивчи сам правила,а потім пиши коменти...
До до вальдемар Показати IP 6 Серпня 2019 12:56
Автомобілі,які рухаються по вул.Шопена до пр.Перемоги надають перевагу в русі автомобілям,які рухаються по головній дорозі (рух по колу) та з вул. Огієнка (перешкода з правої сторони), про що вказує дорожній знак та розмітка на дорозі.Якщо не можете осмислити,то просто запам'ятайте.
До ага Показати IP 7 Серпня 2019 07:40
Це Вас стосується.
Водій Показати IP 7 Серпня 2019 09:13
А/м ,,Шкода'',рухаючись по другорядній дорозі та маючи перешкоду з правої сторони,а саме з вул. Огієнка, ЗОБОВ'ЯЗАНИЙ надати перевагу в русі т/з, який рухався в цьому напрямку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus