USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати скаржаться на очільника волинських патрульних, який «прогулює» профільні комісії

26 Березня 2019 20:37
Начальник управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Національної поліції України Олександр Вовченко систематично ігнорує запрошення на засідання комісії з питань законності.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинностю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 26 березня.

Так, членів профільної комісії обурило те, що очільник поліції Олександр Вовченко, попри неодноразові особисті запрошення, жодного разу не виявив бажання прийти до міської ради. Натомість, замість себе він делегує своїх працівників. Зокрема, сьогодні замість начальника на засіданні «законної» комісії був присутній старший інспектор відділу моніторингу та аналітичного забезпечення Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції Павло Радивонік.

«Ми вже вислуховуємо п’ятий чи шостий звіт, і жодного разу керівник патрульної поліції не виявив бажання нас бачити. Я допускаю, що за браком часу. З розумінням ставлюсь до бажання Вовченка ловити бандитів вже сьогодні, але ж у нас на комісії присутній керівник місцевої прокуратури. І він знайшов для цього час. Тому сьогодні заслуховувати звітну інформацію управління патрульної поліції ми, на жаль, не будемо», - обурився голова профільної комісії, депутат Луцької міської ради Микола Федік.

Натомість, він подякував старшому інспектору Павлу Радивоніку за те, що поліцейський знайшов час прийти на комісію.

«Ми, депутати, переслідуємо спільні з поліцією цілі, у тому числі наведення порядку у Луцьку. Ми прагнемо до нормальної конструктивної роботи. Але постійне ігнорування комісії з питань законності – це неповага до нас, її членів, і до органу влади. Якщо у начальника поліції буде бажання до співпраці, то ми готові і вислухати звіт, і обговорити проблемні питання, і допомогти усіма наявними в міській раді засобами. Але систематичне ігнорування комісії рано чи пізно потрібно припинити», - резюмував Микола Федік.

Його підтримали усі члени профільної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
скептик Показати IP 26 Березня 2019 23:29
для штудєнта вовчика злочинці - це ті, що палять гілляччя і бабулі з квітами
777 до скептик Показати IP 27 Березня 2019 09:44
Створіть нову атестаційну комісію та виженіть в шию ледаря...
Правдоруб Показати IP 26 Березня 2019 23:35
Вовченкові наш Луцьк по барабану по перше не місцевий сьогодні тут а взавтра. ... Вже погнали як паршивого кота пяний з своїми херойськими заступниками кинули в преміщенні патрульної світлошумову гранату була Київська перевірка тільки про все мовчать інформація 100% журналісти попрацюйте буде дуже цікаво!!!!!
123 Показати IP 27 Березня 2019 09:07
він підпорядковується тільки києву, для нього місцеве самоврядування як для нас північний полюс. його поставив київ і зняти може тільки київ, громаду області іі керівництво поліції області він бачив десь. це все є рехворма від авака ну і інших рехворматорів.
777 Показати IP 27 Березня 2019 17:48
Особливо потрібно подякувати реформаторам що проводили атестації, адекватних повиганяли, а пластмасових понабирали, і як вони атестацію проходили напевно з гордим званням "Я активіст" та вмію влучно кидати бруківку у вікно УМВС у Волинській області. Одним словом, що хотіли те і маєте. :)
Активіст Показати IP 30 Березня 2019 12:19
Люди, думайте глибше!!! Ті хто не хоче вступати до рядів цієї "банди" і не хоче грати по їх правилам, ті з ким не можуть домовитись, з усіма так відбувається! Скількох нас уже вислали з рядів політиків... Ця країна ніколи не поборить корупцію, домовленості і родинні зв'язки!!! Нам треба реформа, в першу чергу, в міській раді!!!!
Совість Показати IP 30 Березня 2019 13:31
Трохи більше чим рік тому, такого не було! Допустили до "кормушки"... Згадайте кого "гнобили" рік тому, і де вони зараз? Кого зараз черга, Вовченко? Де ті хто правили 2роки тому, і чого їх немає зараз? Почистили ряди, корупція, бруд, і ніякого порядку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus