USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку очистять заплаву річки Стир

27 Листопада 2022 20:53
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на очищення від наносів та мулу водойми в районі вулиць Гнідавської та Ковельської. На ці роботи спрямують майже чотири мільйона гривень.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 28 листопада. Аукціон заплановано на 29 листопада.

Очікувана вартість робіт із очищення водойми становить 3,77 мільйона гривень.

Відзначимо, що між вулицями Ковельською та Гнідавською розташовано так звану заплаву міста Луцька. Заплава відноситься до загальнозоологічного заказника – Гнідавське болото. Раніше заплава сягала рівня дна річки Стир, однак після тривалого необслуговування відбулося сильне замулення.

Відповідно до технічної специфікації, роботи на заплаві річки Стир у Луцьку передбачатимуть очищення від мулу та наносів ложа водойми та влаштування карт намиву.

Серед вимог до учасників торгів – чітке дотримання природоохоронного законодавства, техніки безпеки, охорони праці, необхідних природоохоронних заходів, санітарної та протипожежної безпеки, правил дорожнього руху, а також наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації.

Роботи мають проводити в ускладненому середовищі на водному плесі відстанню 300 метрів від берегової лінії.

Усі роботи мають виконати до 30 квітня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 27 Листопада 2022 21:17
Тобто в бютжеті гроші є.... а на генератори теплові пушки і.т.п нема... дивний цей міський бютжет....
Василь Показати IP 28 Листопада 2022 13:31
Щоб чистити заплаву-потрібна землечерпалка.Також лінія і трансформатор разом з кабелем прибл. 1км.Досить значні затрати-не хватить цих грошей.Та і не на часі такі роботи.
Вв Показати IP 28 Листопада 2022 23:23
Риючи ту канаву закопали купу грошей і знову ,а по місту всі дороги як в європі!!!
Вв Показати IP 28 Листопада 2022 23:32
Де закопана Нессі ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus